Thrash-yhtye Bloodride julkaisee kolmannen levynsä marraskuussa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos:
Saarihelvetti

bloodride

Vuodesta 2000 thrash metallin tinkimätöntä ilosanomaa levittänyt Bloodride palaa räyhäämään kolmannen albuminsa kera. Planet Alcatrazin julkaisee kotimainen Inverse Records marraskuun 25. päivä.

Musiikin kiukkuisuus on saanut lisäpontta yhä kriittisemmin ihmiskunnan toilailuihin kantaaottavien sanoitusten myötä. Bloodriden ankara ja päällekäyvä thrash soi tällä levyllä yhä tanakammin, joskin mukaan on löytynyt yhä enemmän tarttuvuutta ja jopa flirttailua duurisointujen kanssa.

Planet Alcatraz on äänitetty Peter´s Cross Studiolla alkuvuodesta 2016. Miksaus ja masterointi tapahtui Jarno Hännisen D-Studioilla.

Pitkän uransa aikana Bloodride on keikkaillut muun muassa Exoduksen, Exhumedin, Mokoman, Toxic Holocaustin ja Axegressorin kanssa, joten voit uskoa että raaka ja uskottava thrash todellakin taittuu näiltä miehiltä.

bloodride-cover640

Biisilista:
1. S.O.B.
2. Planet Alcatraz
3. War In Me
4. Beyond Repair
5. All We Deserve
6. Baptizing Demons
7. Grave Is Calling
8. Rat Racer
9. Storm Under My Skin
10. Marching Off To War

Kokoonpano:
J. Leskinen – laulu
Simo Partanen- kitara
Teemu Vähäkangas – kitara
Esa Pennala – basso
Petteri Lammassaari – rummut
Bloodride – taustalaulut

Diskografia:
Planet Alcatraz CD 2016
Bloodmachine CD 2014
Crowned In Hell CD 2011
Supreme Predator CDS 2010
Bloodridden Disease MCD 2004

 

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän