The Phantom of Phobos julkaisi digisinglen “Eye For An Eye” lyriikkavideolla

Kuva: Vesa Ranta

Tiedote 21.7.2020

”Eye For An Eye” on ensimmäinen kappalejulkaisu The Phantom of Phobosin toiselta työn alla olevalta täyspitkältä albumilta. Biisi on edelliseen elokuvalliseen ”The Uninvited” -EP-julkaisuun verrattuna useampaa astetta raskaammin groovaava. Kaikuja löytyy ja audiotervehdyksiä lähetetään Alice in Chainsin, John Carpenterin ja Nine Inch Nailsin suunnille.

Katso lyriikkavideo:

Kuuntele “Eye For An Eye” digipalveluissa:

Spotify: https://spoti.fi/38VGHkF
Apple Music: https://apple.co/38XVpaF
Amazon: https://amzn.to/30fOrtC
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/158377812
Tidal: https://listen.tidal.com/album/147207081

”Eye For An Eyen” tarina ammentaa Philip K. Dickin teosten psykologisista sci-fi-kauhuvisioista ja koston suloisuudesta. Ihminen vastaan luonto, luonto vastaan ihminen -asetelma muuttuu sitä kauhistuttavammaksi, mitä pidemmälle Tellukselta mennään.

Kappale siirtyy suoraan asiaan kertosäkeen raskaalla rytmityksellä. Vastapainoksi säkeistö kasvaa hiipivästi ja harmonioilla luodaan pehmeää synkkyyttä. C-osassa polkaistaan vielä painostavampi vaihde kitaramelodian ja syntetisaattoriarpeggioiden avustuksella. Paine lakkaa välillä, vain kerätäkseen lisää energiaa ja palatakseen takaisin loppuhuipennukseen.

”Eye For An Eye” on saatavilla digitaalisesti 15.7.2020 ja sen rinnalla kulkee kihelmöivä lyriikkavideo, jonka on editoinut ja tuottanut myös edellisen “The Uninvited” -lyriikkavideon takaa löytyvä Jenni Kantis. Kappaleen miksauksesta vastaa Mirko Nosari / Bunkker Universe ja masteroinnista Mika Jussila / Finnvox Studios.

https://www.facebook.com/thephantomofphobos/
https://bit.ly/thephantomofphobos-spotify
https://www.instagram.com/thephantomofphobos/
https://thephantomofphobos.band/

Kuva: Vesa Ranta

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän