The Black Dahlia Murderin Suomen keikat siirtyvät vuoteen 2022

Kuva: Dave Jackson

Tiedote 23.11.2020

Amerikkalaisyhtye The Black Dahlia Murder julkaisi albumin ”Verminous” tämän vuoden huhtikuussa. Pitkäsoiton ilmestymistä juhlistava kiertue saapuu Suomeen koronapandemian vuoksi vuotta alkuperäisestä aikataulusta myöhässä helmikuussa 2022. Melodista death metal -paahtoa monipuolisesti suoltava bändi ääntelee Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

”Verminous” on vuonna 2001 perustetun yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto. Uransa aikana useasti Suomessa käynyt ja vankan fanikannan rakentanut viisikko on nyt kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Laulaja Trevor Strnad tiivistää:

Kehityksemme jatkuu levy levyltä. ”Verminous” on värikäs, tunnelmallinen ja vahva albumi, joka korostaa The Black Dahlia Murderin särmikkyyttä. Pitkäsoiton jokainen biisi elää ja hengittää ja kokonaisuudesta muodostuu paras, mitä olemme koskaan saaneet aikaan.

The Black Dahlia Murderin seurassa rundaa kaksi muutakin yhtyettä. Amerikkalainen Rings of Saturn luokittelee itsensä mystisesti aliencoreksi ja brittibändi Viscera laajentaa perinteistä death metal -tyyliä techdeathin ja deathcoren suuntaan… luvassa on kaikilla mittapuilla laskettuna 101-prosenttinen annos “sitä itseään”!

THE BLACK DAHLIA MURDER (USA)
RINGS OF SATURN (USA)
VISCERA (UK)

Verminous Tour 2022

to 17.2.2022 Oulu, Hevimesta
Liput alk. 25 e (Lippu.fi) / 28 e ovelta

pe 18.2.2022 Tampere, Olympia-kortteli
Liput alk. 24 e (Tiketti) / 27 e ovelta

la 19.2.2022 Helsinki, On the Rocks
Liput alk. 25 e (Tiketti) / 28 e ovelta

www.facebook.com/theblackdahliamurderofficial
hevimesta.com
olympiakortteli.fi
rocks.fi

Kuva: Dave Jackson

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here