Swallow the Sun on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon ”Lumina Aurea”

Swallow the Sun julkaisi vuoden pimeimpänä päivänä 14-minuutin musiikkivideon ja singlen ”Lumina Aurea”.

”Lumina Aurea” on kappale, joka repi sydämeni palasiksi ja poltti sieluni mustaksi tuhkaksi. Siitä tuli eräänlainen hyvin syvä henkilökohtainen messu” kertoo säveltäjä ja sanoittaja Juha Raivio, ”mutta minun täytyi kirjoittaa se, ei minulla ollut muuta vaihtoehtoa”.

”Lumina Aurea” kuljetti minut kuitenkin sellaiseen paikkaan ja viimeiselle rajalle, joka muistutti kuinka rakkaus on aina lopulta suurempi voima kuin kuolema koskaan voi olla” jatkaa Raivio.

Syvästä henkilökohtaisesta menetyksestä, mutta rakkauden kuolemaa suuremmasta voimasta kertova uusi täysipitkä ”When A Shadow Is Forced Into The Light” jatkaa Swallow the Sunin tarinaa ylpeämpänä ja melodisempana kuin koskaan aiemmin. Mutta ennen uutta levyä on kuitenkin sukellettava syvään kuoleman virtaan, jonka nimi on ”Lumina Aurea”, kappale jolla vierailevat myös Norjan ylpeys Einar Selvik Wardrunasta, ja Marco I. Benevento The Foreshadowing yhtyeistä.

“When The Shadow Is Forced Into The Light” -albumin julkaisee Century Media Records. Levyä ennakoi nyt julkaistu 14 minuuttinen eeppinen single ”Lumina Aurea”, joka on saatavilla digitaalisesti ja 12” EP vinyyliversiona.

“When A Shadow Is Forced Into The Light”

1. When A Shadow Is Forced Into The Light
2. The Crimson Crown
3. Firelights
4. Upon The Water
5. Stone Wings
6. Clouds On Your Side
7. Here On The Black Earth
8. Never Left

Julkaisu 25.1.2019

“Lumina Aurea”

1. Lumina Aurea
2. Lumina Aurea (instrumental)

Swallow the Sun suuntaa uuden albuminsa “When A Shadow Is Forced Into The Light” myötä Suomen kiertueelle helmikuussa 2019. Mukana kiertueella on Tamperetta lukuunottamatta kotimainen The Man-Eating Tree. Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa (Helsinki, Oulu), Lippu:fi:ssä (Jyväskylä), Tictedissä (Turku) sekä Livetossa (Kuopio).

When The Shadow Is Forced Into The Light Tour

7.2. Nosturi, Helsinki
8.2. Apollo, Turku
9.2. Lutakko, Jyväskylä
14.2. Klubi, Tampere
15.2. Teatria, Oulu
16.2. Henry’s Pub, Kuopio

Support THE MAN-EATING TREE (ei Tampereella)

https://www.facebook.com/events/738524169820407/

Lähde: Century Media
Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here