Suomen virallisen albumilistan kärki täyttyy metallista!

Tällä hetkellä Suomi painii taloudellisissa tuskissaan ja hallitus uhkaa kiristää entisestään työntekijöiden oloja. Mutta metallimusiikki puskee täysillä eteenpäin. Nyt Suomen virallisen listan kärkipään täyttävät metalliyhtyeet. Ykkösenä on itseoikeutetusti brittihevin kuningas eli Iron Maiden albumillaan ”The Book Of Souls”. Kakkosena suomimetallin suurimpia vientituotteita eli Amorphis albumillaan ”Under The Red Cloud”. Kolmanneksi kiilasi Five Finger Death Punchin ”Got Your Six”.

Metallia näkyy myös viidennellä sijalla Motörheadin toimesta sekä yhdeksäntenä koreilee Ghost. Vaikka ihmisiä ahdistaa, vit***aa ja jopa suruttaa, niin metallimusiikki tuo valoa ahdinkoon ja on hienoa, että levyt tekevät kauppansa. Tästä voit katsoa Suomen virallisen albumilistan. 

Tässä vielä Top-10:stä löytyvien yhtyeiden levynkannet.

iron maiden book of souls

amorphis

 

gotyoursix

 

motorheadbadmagic

 

image

 

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-