Sunbomb julkaisi uuden musiikkivideon “Better End”

Kuva: Sunbomb

Tracii Gunsin  (L.A. Guns) ja Michael Sweetin (Stryper) projekti Sunbomb on julkaissut uuden musiikkivideon “Better End”.

Yhtyeen debyyttialbumi ”Evil And Divine” julkaistaan 14.5.2021.

1. Life
2. Take Me Away
3. Better End
4. No Tomorrows
5. Born To Win
6. Evil And Divine
7. Been Said And Done
8. Stronger Than Before
9. Story Of The Blind
10. World Gone Wrong
11. They Fought



  • Tracii Guns – Guitars
  • Michael Sweet – Vocals
  • Adam Hamilton – Drums
  • Mitch Davis – Bass
  • Johnny Martin – Bass (We Fought)



Lähde: Frontiers
Kuva: Sunbomb


Please enter your comment!
Please enter your name here