Suamenlejjonalta uusi herkkä joululaulutulkinta ”Raskasta Joulua”

Suamenlejjona

Tiedote 8.12.2019

Tasan vuosi sitten turkulainen Suamenlejjona sai päähänsä kantaa kortensa kekoon suomalaisten joulutunnelman nostattamisessa. Yhtye julkaisi tunnelmallisen jouluviisun ”Keppana jouluaamuna”, joka ampaisi heti julkaisupäivänään jyrkkään nousukiitoon. Kappale keräsi parissa viikossa kymmeniä tuhansia kuuntelukertoja ja tähän päivään mennessä kappaletta on striimattu sekä Youtubessa että Spotifyssa yli 66 tuhatta kertaa.

Viesti oli selvä. Suomalaiset rakastavat joulumusiikkia.

Suamenlejjona jatkaa tänä jouluna hiljalleen orastavaa jouluperinnettä julkaisemalla uuden kappaleen ”Raskasta joulua”. Kappaleen video on kuvattu Suomen joulukaupungiksikin tituleeratussa entisessä pääkaupungissamme Turussa.

Yhtye kommentoi:

Pasia on houkuteltu monesti mukaan Raskasta Joulua- kiertueelle, mutta aikataulusyistä tämä ei ole vielä toistaiseksi toteutunut. Halusimme kuitenkin ottaa osaa omalla tahollamme tähän hyvään tarkoitukseen, onhan joulu ennen kaikkea hyvän mielen ja jakamisen aikaa. Kympin keppanakin on heti halvempi, jos sen ostaa kaverin kanssa puoliksi.

Koskettavan jouluisen tervehdyksen pääset kuulemaan ja katsomaan alta:

Yhtyeen tunteikkaita tulkintoja pääset katsastamaan seuraavan kerran livenä Tampereella Jack The Roosterissa 13.12.2019 ja tämän jälkeen Oulussa 45 Specialissa, mutta vasta ensi vuonna 7.2.2020.

Suamenlejjona toivottaa koko Suomelle erittäin raskasta (ja tunnelmallista) joulunaikaa!

www.suamenlejjona.fi
www.facebook.com/suamenlejjona

Artikkelikuva: Sami Hinkkanen Photography

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here