Steve Harris: “Tulevan albumin päätösbiisi on täysin erilainen mitä olemme aikaisemmin tehneet”

MAINOS:steve-harris-tour-2013
Iron Maiden tuleva albumi The Book Of Souls julkaistaan syyskuun 4 päivänä. Steve Harris on iskenyt pökköä pesään antamalla Kerrang-lehdelle haastattelun, jossa kertoo päätöskappaleesta “Empire Of The Cloudsista”. Tämä 18 minuuttinen järkäle on laulaja Bruce Dickinsonin säveltämä, joka Harrisin mukaan eroaa täysin bändin aikaisemmasta materiaalista. Ja jos fanien päätä sekotetaan vielä enemmän, niin biisi kuulostaa kumminkin Iron Maidenilta. Harris jatkaa: “18 minuuttia kuulostaa pitkältä ajalta, mutta se on itseasiassa seikkailu.. on parempi antaa ihmisten kuunnella se ja tehdä omat johtopäätökset. Kappale on todella mielenkiintoinen, eikä todellakaan pitkästyttävä”.

Viime viikolla saimme myös uusia uutisia Bruce Dickinsonin syövästä. Bruce oli antanut haastattelun BBC:lle, jossa kertoo, että kasvaimia oli itseasiassa kaksi. Toinen oli noin golf-pallon kokoinen ja pienempikin oli halkaisijaltaan 2,5 cm. Kuukausien sädehoidot tekivät tehtävänsä ja Bruce on toipumassa hiljalleen entiseen kuntoonsa myös lauluäänen osalta.

Tarina ei vielä tässä vaiheessa kerro, että missä vaiheessa päätöskappale “Empire Of The Clouds” on sävelletty ja vaikuttiko Brucen sairaus kappaleen tekemiseen. Jäämme kumminkin mielenkiinnolla odottamaan tulevaa albumia ja ensimmäisiä maistiaisia levyltä.

#ironmaiden #thebookofsouls #new #album #out #september #eddie #eddiethehead #uptheirons
#ironmaiden #thebookofsouls #new #album #out #september #eddie #eddiethehead #uptheirons

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-