Stam1na erikoiskeikalle Helsingin Jäähalliin syyskuussa 2020

Tiedote 11.11.2019

METALLIYHTYE STAM1NA ERIKOISKEIKALLE HELSINGIN JÄÄHALLIIN

Yhtye juhlistaa 10 vuotta sitten julkaistua ”Viimeinen Atlantis”- albumiaan 5. syyskuuta 2020 Helsingin Jäähallissa

”On ihmeellistä kuinka vähän maailmassa on asiat muuttuneet näin sanoittajan näkökulmasta. Atlantis on yhtä ajankohtainen ja aggressiivinen kuin julkaisupäivänään”

Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Stam1na esiintyy Helsingin Jäähallissa 5. syyskuuta 2020. Kaksiosainen konsertti sisältää kokonaisuudessaan kymmenen vuotta sitten julkaistun ”Viimeinen Atlantis” -albumin sekä muuta yhtyeen tuotantoa. Liput konserttiin tulevat myyntiin perjantaina 15.11. klo 09 Lippupisteessä.

”Viimeinen Atlantis” -albumi ilmestyi 10. helmikuuta vuonna 2010. Albumin tuotti Miitri Aaltonen. Stam1na on soittanut kyseisen albumin kokonaan läpi aiemmin ainoastaan Seinäjoen Provinssissa vuonna 2015. Albumista julkaistaan uusintapainos vinyylimuodossa 10. helmikuuta 2020. Samana päivänä ilmestyy Antti Hyyrysen saman niminen esikoisromaani.

Albumi kritisoi voimakkaasti yhteiskunnan kulutustottumuksia ja otti kantaa luonnonsuojelun puolesta. Kulutuskriittisen teemansa johdosta sille myönnettiin mm. ympäristöpalkinto ilmestymisvuonna 2010. Se myi platinaa, palkittiin Vuoden metallialbumi -Emmalla ja äänestettiin muun muassa Soundin, Infernon ja Rumban yleisöäänestyksissä vuoden kotimaiseksi albumiksi.

”Viimeistä Atlantista” on tituleerattu yhtyeen merkittävimmäksi albumiksi, myös yhtyeen itsensä mielestä. Se on myös myynyt levyistämme eniten. On ihmeellistä kuinka vähän maailmassa on asiat muuttuneet näin sanoittajan näkökulmasta. Atlantis on yhä ajankohtainen ja aggressiivinen, kuten kymmenen vuotta sitten”, kommentoi Antti Hyyrynen.

STAM1NA – VIIMEINEN ATLANTIS
La 5.9.2020
Helsingin Jäähalli, Helsinki

LIPUT
Myyntiin Lippupisteessä pe 15.11.2019 klo 9
– alk. 39 EUR / 45,50 EUR / 49 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
www.lippu.fi/stam1na-jaahalli
– Aikataulut: ovet klo 19.00
– Konsertti on ikärajaton

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here