Slade, Bonfire ja Battle Beast tähdittävät Vaasan Lisää Löylyä -juhannusjuhlia

Tiedote 7.3.2019

Lisää Löylyä Festival jo neljättä kertaa Vaasassa! Nyt entistä rokimpi ja kovempi kuin koskaan.

Slade, Battle Beast, Dynazty, ex-Europe kitaristi Kee Marcello sekä saksalainen Bonfire ovat ensi juhannuksena Vaasassa järjestettävän Lisää Löylyä –festarin kiinnityksiä. Festari palaa myös jälleen kaksipäiväiseksi.

Perjantain pääesiintyjänä Slade (UK). Yli 50 miljoonaa myytyä levyä. Yli 20 maailman TOP20 biisiä. Kakkoskärkenä lavalle nousee Bonfire (GER). Yli 6 miljoonaa myytyä levyä. Bonfire rantautuu Vaasaan kahden ison festivaalin välissä ja palaa Vaasasta suoraan Saksaan. Kolmantena nimenä arenalla nähdään Europen kitaristi Kee Marcello bändeineen. Neljäntenä esiintyjänä on Shock Tilt, jonka historiaan kannattaa tutustua Youtubessa. Nyt 33:n vuoden jälkeen, niin alkuperäisellä kokoonpanolla kuin vain voi olla. Ulkoteltalla Juhannusaattona takoo the Nipples.

Juhannuspäivänä pääesiintyjänä on WsArenalla vieraillut ja tuvan ennakkoon täyteen buukannut Battle Beast, joka ei enempää esittelyjä kaipaa. Kakkoskärkenä lavalle nousee yksi Ruotsin kovimmista melodisista metallibändeistä Dynazty. Kolmantena kotimainen hard rock -kokoonpano Arion, joka oli tänä vuonna myös Emma-ehdokkaana. Illan aloittajana toimii Shock Tilt, joka aloittaa myös Juhannusaattona. Ulkoteltassa takuuvarma viihdyttäjä André Linman sekä toisena rajuakin rajumpi vaasalainen Parazetamol.

Liput myynnissä ennakkoon NetTicket.fi ja StudioTicket sekä Wasasafe.

Ovelta: 55€/pvä, 98€/2 pvää

Lisää Löylyä –festivaali WS Arenalla Vaasassa 21-22.6.2019.

Kaikki esiintyjät:

Slade
Bonfire
Dynazty
Battle Beast
Kee Marcello
Arion
Shock Tillt
Andre Linman
The Nipples
Parazetamol

Liput: Ennakkoon 49 €/pvä, 89€/2 pvää

https://www.facebook.com/Lisaaloylya2018/
https://www.facebook.com/events/2168806880100766/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here