Sixgun Renegades julkaisee toisen albuminsa 18.12.2020

"Albumin viimeinen single 'Don't Take It For Granted' käsittelee ongelmia parisuhteessa ja sitä kuinka itsestään selvänä pidämme kaikkea hyvää elämässämme. Se voi olla ohi nopeammin kun huomaammekaan."

Kuva: Sixgun Renegades
MAINOS:Tiedote 10.12.2020

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhyte on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuu yhteen tulevalla kakkosalbumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

“Don’t Take It For Granted on tykki rock-biisi, joka on kuitenkin samalla synkkä tarina rakkaudesta ja erityisesti sen nurjemmasta puolesta. Monesti otamme asiat itsestään selvänä ja menetys iskee päin kasvoja vasta kun kaikki on liian myöhäistä.”


18. joulukuuta julkaistava kakkosalbumi kantaa nimeä Push ja pitää sisällään seuraavat raidat:

Push
Don’t Take It For Granted
Get A Grip
There Where I Go
Antidote
One Night Love
Conspiracy
Set Me Free

Voit tutustua yhtyeeseen lisää kotisivuilla ja Facebookissa.

Sixgun Renegades – Don’t Take It For Granted
Säv. san. ja sov.: Niko Räty, Miko Mattila, Samu Tuomi, Teemu Räty
Tuottajat: Mark Bertényi, Tuomas Riihimäki
Äänitys: Tuomas Riihimäki, Auran Panimo & Jussi Vuola, V.R. Studio
Miksaus: Aleksi Rintala
Masterointi: Jackson Shuufifonya, South West Mastering

 


Lähde:.V.R. Label Finland
Kuva: Sixgun Renegades

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.