Sinustako Ensiferumin uusi kosketinsoittaja? Yhtyeellä avoin haku päällä!

Folk metal -yhtye Ensiferum etsii vakinaista, ”erittäin hyvän laulutaidon ja -äänen omaavaa” kosketinsoittajaa yhtyeeseen. Bändi ilmoitti kosketinsoittajan haun käynnistymisestä eilen Facebook-sivullaan. Päivityksessä ei mainittu, kuinka pitkään haku on käynnissä.

Jo runsaasti huomiota kerännyt ilmoitus sisälsi normaalin työhakemuksen tapaan hakukriteerit ja -ohjeet, sekä muistutuksen siitä, millaista toiminta maailmanlaajuisesti suositussa yhtyeessä saattaa olla. Koko hakemuksen voit lukea alta:

Ensiferum etsii erittäin hyvän laulutaidon ja -äänen omaavaa kosketinsoittajaa.

Jos pääkriteerien lisäksi täytät mielestäsi seuraavat kohdat:
– olet täysi-ikäinen
– sinulla on edes jonkinverran keikka-/kiertuekokemusta
– pystyt sitoutumaan bändiin ja sen välillä nopeastikkin muuttuviin aikatauluihin
– haluat olla mukana säveltämässä uutta materiaalia ja kehittämässä bändiä
niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ensiferum@ensiferum.com.
Huomioi että Ensiferumin toiminta on täysipäiväistä työtä ja keikkailu ympäri maailmaa tarkoittaa ajoittain useiden viikkojen poissaoloa koti-Suomesta. Keikka- ja matkustuspäiviä tulee vuodessa helposti yli 100. Eikä kaikki päivät todellakaan ole ”rock’n roll -glamouria”. Mutta bändin jäsenet ja crew rakastavat tätä ja sitä toivomme myös sinulta.
Emme hae sessiotyyppiä vaan sataprosenttista jäsentä täydentämään soundiamme ja livemeininkiämme.
Meillä ei valitettavasti ole tarjota miljoonaa dollaria ennakkoa, mutta on myös asioita mitä rahalla ei saa ostettua ja tiedämme että yhdessä musiikin luominen ja livenä soittaminen hyvien tyyppien kanssa kuuluu siihen kategoriaan.
Vieläkin kiinnostaa? Ei sitten kun hakemusta tulemaan!

Ensiferumin ja hanuristi Netta Skogin tiet erkanivat yhteisymmärryksessä joulun 2017 alla, ja bändi onkin soittanut sen jälkeiset keikkansa taustanauhojen avustuksella. Netta Skogin on puolestaan voinut nähdä soittamassa muun muassa JP Leppäluodon ja Mokoman kanssa.

Alla katsaus Ensiferumin Puolan keikalta:

Video: TeamMontrealMetal

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here