Santa Cruz julkaissut uuden musiikkivideon ”Young Blood Rising”

Kotimainen hardrock-yhtye Santa Cruz on juuri julkaissut ensimmäisen musiikkivideon ”Young Blood Rising” 6. lokakuuta ilmestyvältä kolmannelta albumilta ”Bad Blood Rising”. Video kuvattiin Vallilassa VR:n konepajahallissa ja kuvauksiin pääsi myös pieni määrä faneja mukaan. Videon ohjauksesta vastaa Tuukka Temonen.

Albumin on tuottanut edellisten levyjen tapaan yhtyeen kitaristi Joonas Parkkonen ja se julkaistaan Suomessa kotimaisen metalli- ja rockjulkaisuihin keskittyvän Sakara Recordsin kautta. Japanissa albumin julkaisee Ward Records ja muualla maailmassa uusi M Theory Audio.

Vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on yksi kansainvälisillä markkinoilla menestyneimpiä kotimaisia rockyhtyeitä. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, ”Screaming For Adrenaline” (2013) ja ”Santa Cruz” (2015), ja yhtyeen singlet ”We Are The Ones To Fall”, ”Wasted & Wounded” sekä “Skydiving Without A Parachute” ovat kaikki nousseet kotimaisten radioiden soitetuimpien kappaleiden listakärkiin. Yhtyeen musiikkia on kuultu myös kansainvälisessä Mercedes-Benzin mainoksessa sekä maailman katsoituimpiin urheilukanaviin lukeutuvan ESPN –kanavan inserteissä. Santa Cruz on tehnyt edellisen albumin ilmestymisen jälkeen lähes 200 keikkaa ympäri maailmaa Japanista Pohjois-Amerikkaan, jossa viimeksi yhtye kiersi Skid Rown nokkamiehen Sebastian Bachin kanssa. Kesällä Santa Cruz nousi otsikoihin, kun vaikutusvaltainen yhdysvaltalaismedia Rolling Stone nosti yhtyeen tämän hetken kymmenen ”pakko tietää”-artistin listalle.

Kokoonpano:
”Archie” (Arttu Kuosmanen)
”Johnny” (Joonas Parkkonen)
”Middy” (Mitja Toivonen)
”Taz” (Tapani Fagerström)

www.santacruzbandofficial.com
www.facebook.com/santacruzband
www.sakararecords.com
www.sonymusic.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here