Salolainen Abhordium julkaisi kotikaupungissaan taltioidut livevideot kappaleista ”Plague Upon Plague” sekä ”At The Highest Temple”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 20.2.2018

Salosta saapuva blackened death metallia soittava Abhordium on julkaissut uudet livevideot viime vuonna kotikaupungissaan taltioiduista kappaleista ”At The Highest Temple” sekä ”Plague Upon ”Plague”:

Yhtye kommentoi:

We decided to make two live videos from our gig in Salo Finland 2017. “Plague Upon Plague” is from the debut album “When Depravity Incarnates” and “At The Highest Temple” is from “Omega Prayer”. Enjoy!

Abhordium on 2005 muodostettu blackened death metal bändi Salosta. Tyyli on ollut alusta lähtien brutaali ja kaoottinen. Lyriikat käsittelevät kuolemaa, konflikteja, kaaosta, tuhoa ja rituaaleja. Ensimmäiset demot julkaistiin 2005-2006 ja 2009 ilmestyi bändin ensimmäinen EP onnistuneen Euroopan kiertueen jälkeen. Vuonna 2011 julkaistiin ensimmäisen pitkäsoiton ”When Depravity Incarnates”, jonka jakelusta vastasi Inverse Records. Toinen kokopitkä ”Omega Prayer” julkaistiin 27.10.2017 ja se on saanut hyvän vastaanoton fanien ja arvostelijoiden keskuudessa.

http://abhordium.com/
https://www.facebook.com/Abhordium/
https://abhordium.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/abhordium/
https://open.spotify.com/artist/32vmLEGIaMXwmOzEyPxntz
https://soundcloud.com/abhordium
https://www.youtube.com/user/AbhordiumOfficial
https://myspace.com/abhordium

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here