Sabaton, Amaranthe, Amorphis ja Battle Beast tähdittämään Tampereen Rockfestiä

Tiedote 25.11.2019

Ruotsalaiskokoonpano Sabaton esiintyi Suomessa viimeksi lauantaina, loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla.

Rockfestissä, Tampereen Näsijärven rantamaisemissa, uudessa Särkänniemen Tapahtumarannassa esiintyvät kolmen päivän aikana 5.-7.6.2020 rockin nimekkäimmät artistit ja yhtyeet niin meiltä kuin muualta.

Festivaaleilla nähdään panssaripataljoona Sabaton, modernia metallia tarjoileva Amaranthe sekä Iron Maiden -basisti Steve Harrisin sooloprojekti British Lion.

Kotimaista raskaampaa sarjaa edustavat tunnelmametallin pioneeri Amorphis, maailman suosituimpiin melodisen metallin yhtyeisiin lukeutuva Sonata Arctica, alkuvuonna uuden albumin julkaiseva thrash-metal -joukkue Lost Society, räjähtävästä energiastaan tunnettu Michael Monroe, areenatason rock-orkesteri Apulanta ja laulaja Noora Louhimon johdolla maailmanvalloitusta rytinällä tahkoava Battle Beast.

Noora Louhimo kommentoi:

On mahtavaa päästä esiintymään Rockfesteille – vieläpä omassa kotikaupungissa. Bruce Dickinson on suurin esikuvani heviskenessä. On siis kunnia astua samalle lavalle Iron Maidenin kanssa. Battle Beast tuo Rockfesteille show’n, joka tulee olemaan ikimuistettava niin yleisölle kuin meille.

Tapahtuma julkisti aiemmin marraskuussa pääesiintyjänsä rock-legenda Iron Maidenin sekä harvoin kotimaassaan keikkailevan, Suomen menestyneimmän metallivientiyhtyeen Nightwishin.

Tapahtuman promoottori Timo Isomäki Nelonen Media Liveltä:

Iron Maidenin ja Nightwishin julkistuksen jälkeen lipunmyynti ollut erittäin vilkasta. Tällä hetkellä Rockfestin lipuista on myyty 35%, mikä on festivaalille hieno vauhti, kun tapahtumaan alkuun on vielä yli puoli vuotta aikaa.

Festivaalin kolmen päivän festivaali-, Premium- ja VIP-lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Artistien ja yhtyeiden esiintymispäivät julkistetaan alkuvuodesta, jolloin myyntiin tulevat myös päiväkohtaiset festivaaliliput.

Esiintyjät: Iron Maiden (UK), Nightwish, Sabaton (SWE), Amaranthe (SWE), British Lion (UK), Amorphis, Sonata Arctica, Lost Society, Michael Monroe, Apulanta, Battle Beast.

Liput:
3 päivän festariliput 159e, Early bird -hinta voimassa 31.12. saakka.
3 päivän Premium-liput 269e

Sisältää oman sisääntulokaistan, Premium-alueen, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa, ja Premium-alueella omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat.
3 päivän VIP-liput 349e

Sisältää oman sisääntulokaistan, VIP-passin ja rannekkeen sekä herkullisen VIP-menu. VIP-alue, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa, omat anniskelupalvelut ja wc-tilat.

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja: K-18

Kuva: Peter Saari ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here