SaariHelvettiin muutoksia – Rotten Sound perui keikkansa, tilalle Horna.

Horna 1

Kotimaisen grindcoren mestari Rotten Sound joutui perumaan keikkansa Tampereen Viikinsaaren SaariHelvetti-festivaaleilla. Rumpali Sami Latvan jalka murtui ja kipsattiin, joten soittaminen on mahdotonta. Rotten Soundin tilalle Viikinsaareen laivataan black metal -musiikin tumma tulkki Horna.

Tasokkaan raskailun lisäksi SaariHelvetti tarjoaa paljon oheistoimintaa

Viikinsaaren SaariHelvetti-festivaali ei esitä ainoastaan Turmion Kätilöiden kesän ainoaa keikkaa Tampereella tai ruotsalaisen Shiningin ainoaa vetoa Suomessa tänä vuonna.

Lauantaina 6. elokuuta kello 15 alkavassa tapahtumassa juhlakansa pääsee pelaamaan lentopalloa ja minigolfia, tekemään ostoksia Saturnal Recordsin ja Horror Shopin teltoista ja nauttimaan Viikinsaaren ravintoloiden ja ruokapisteiden monipuolisesta tarjonnasta.

Täyden päivän antia ovat myös SaariHelvetissä myytävä Turmion Kätilöt -olut ja muut virvokkeet sekä Suomen vehreä luonto, joka on läsnä Viikinsaaressa joka hetki. SaariHelvetin puitteet keskellä Tampereen Pyhäjärveä eivät jätä sijaa epäilykselle: 11 bändiä paukuttaa silkkaa asiaa mitä kauneimmassa kesäkeitaassa.

SaariHelvetti, Viikinsaari, Tampere
la 6.8.2016 klo 15-02
Turmion Kätilöt
Shining (SWE)
Horna
Medeia
Deathchain
Convulse
Tryer
Bloodred Hourglass
King Satan
Ember Falls
Vorna

Liput (Tiketti, Lippupiste & Liveto):
35 e + toimituskulut
– lippuun sisältyy laivamatkat Laukontori-Viikinsaari-Laukontori

Kuvat: Metalliluola, Markus Salmela

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here