s.e.r – Reload EP (2020)

s.e.r

Tamperelainen s.e.r yhdistelee EP:llään ”Reload” synkähköä rockia, bluesia ja äänimaisemia, joita voisi kuvitella kuulevansa Quentin Tarantinon elokuvassa. Neljän kappaleen EP:stä löytyy yhtyeen lupaamaa sielua ja tunnelmaa vaikka se ne suurimmat tunteet jäävätkin toistaiseksi kokematta. Muuten niin sointuvaan lauluun sopisi lisätä mitallisen verran rouheutta ja raastinrautaa mukaan. ”Again”-kappaleen kertosäkeessä tätä jo mainiosti havitellaankin.
Kitarointi on hallussa ja etenkin blues-henkisessä ”Reload”-kappaleessa soolossa tehdään kaikki oikein. Kyllähän tätä kuuntelee ja etenkin bluesrockilta haiskahtavien haalarien käyttäjille vahva suositus.

Yhtye on:

Simo ”Ramo” Rantanen: Vocals
Esa: Bass
Oskari: Drums
Jani: Guitar
Sami: Guitar

3/5

Website | + posts

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here