Ruotsalainen Eclipse tammikuussa Suomeen

MAINOS:Tiedote 19.9.2019

Tänä vuonna 20-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä ruotsalaisyhtye Eclipse saapuu tammikuussa Suomeen. Hohdokas hard rock täyttää perjantaina 17. tammikuuta Helsingin On the Rocksin ja villitsee seuraavana iltana Tampereen Klubilla.

Ennen Suomen-keikkoja Eclipse ehtii julkaista seitsemännen albuminsa. ”Paradigm” on kuultavissa 11. lokakuuta alkaen. Luvassa on entistä tarttuvampia kertosäkeitä, raskaita kitaroita ja Erik Mårtenssonin vahvaa laulua. Yhtyeen uusi single “Mary Leigh” on kuunneltavissa alta.

Suomessa useasti vieraillut ja täällä vahvasti fanitettu Eclipse on yksi ruotsalaisen rockin vientituotteista. Keikkoja ympäri maapallon tehnyt bändi on nähty rockin suurimpien jättiläisten rinnalla. Bändi on jakanut esiintymislavan mm. Aerosmithin ja Scorpionsin kanssa.

Erik Mårtensson hymyilee:

”Paradigmin” ilmestymisen jälkeinen kiertue tulee olemaan voimallinen. Jos olet jo fani, tiedät varmasti, että tulossa on pelkkää hyvää. Jos tutustut Eclipseen vasta nyt, haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi bileisiin.

Eclipse (Swe)
Pe 17.1.2020 Helsinki, On the Rocks
La 18.1.2020 Tampere, Klubi
– liput molemmille keikoille 29,50 e (Tiketti), ovihinta 30 e

eclipsemania.com
rocks.fi
tullikamari.net

Kuva: Mats Vassfjord

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.