Rough Grind ampuu kovilla uudella singlellä “Gilded Cage”

Kuva: Tommi Saarinen

Tiedote 20.6.2018

Uuden julkaisun kimpussa alkuvuoden häärännyt Rough Grind jysäytti keskiviikkona 20. kesäkuuta pöytään vakuuttavan singlen nimeltä ”Gilded Cage”.

Yhtyeen aiemmista tuotoksista tuttu kuvia kumartelematon asenne saa jatkoa, sillä sinkkulohkaisulla otetaan terävästi kantaa nykymaailman tilaan ja vallitsevaan eriarvoisuuteen. Arvostelun kohteena on eritoten eräs rapakontakainen suurvalta.

Yhtye kommentoi tuoreen singlensä aihetta:

Samassa syöksykierteessä sitä täälläkin ollaan. Oravanpyörä ja oma napa on nykyään niin tärkeitä, ettei ketään enää kiinnosta katsoa ympärilleen, että mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu. Tekopyhät pellet pyörittävät tätä koko tivolia ja luovat silmänkääntötempuillaan illuusion vapaudesta, vaikka tosiasiassa me olemme pelkkiä pahoinvointivaltion palkkaorjia.

Singlebiisi on mukana Rough Grindin tulevalla EP:llä ”Trouble or Nothing”, jonka Inverse Records julkaisee perjantaina 13. heinäkuuta. Raskasta rockia louhiva yhtye on laajentanut soundimaailmaansa, sillä tuoreella levyllä vierailee Burnclear-yhtyeen kosketinvelho Petri Koistinen.

Rough Grindin edellinen julkaisu ”Four for the Road” (EP 2017, Inverse Records) sai hyvän vastaanoton maailmalla ja sen kappaleet ylsivät radioiden soittolistoille niin Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa kuin Australiassakin.

Katso tuoreen ”Gilded Cage” -singlen video alta:

Single löytyy myös kaikista suoratoistopalveluista.
Spotify: https://spoti.fi/2MFIi2w
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/66061122

Diskografia:
”Son of a Gun” (EP/2014)
”The War Nobody Won” (Single/2017)
”Dead End Street” (Single/2017)
”Four for the Road (EP/2017)

Kokoonpano:
Sami (laulu & kitara)
Ville (kitara)
Ari (basso)
Killi (rummut)

Linkit:
Homepage: http://www.roughgrind.net
Facebook: https://www.facebook.com/RoughGrindBand
Spotify: https://spoti.fi/2JOYRuR
Twitter: https://twitter.com/roughgrind

Kuva: Tommi Saarinen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here