Rockfestiin uusia huippukiinnityksiä: Ugly Kid Joe, Enslaved, The 69 Eyes, Oceanhoarse ja Chang.

Tiedote 15.2.2019

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta pidettävä Rockfest on julkaissut artistikaartiinsa joukon huippukiinnityksiä. Hyvinkäälle saapuvat mm. yhdysvaltalainen rock-suuruus Ugly Kid Joe, norjalainen black metal -kokoonpano Enslaved sekä Bristolista tuleva punkrockproge hybridi Chang.

Kotimaisina artisteina julkistetaan nyt legendaarinen The 69 Eyes sekä tuore hevitulokas Oceanhoarse.

Rockfestiin on julkaistu jo aiemmin joukko suuren luokan maailmantähtiä, kun KISS, Slipknot, Disturbed ja Def Leppard nousevat festivaalin lavalle. Kotimaisia artisteja edustavat mm. Don Huonot, Mokoma ja Sara.

Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana. Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput sekä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here