Rock-kansan pikkujoulut Oulu Areenalla joulukuussa.

rock-the-christmas-oulu

Lauantaina 17.12. vietetään Oulun Areenalla seudun rokeimmat ja korskeimmat pikkujoulut hyvän musiikin parissa. Näitä bileitä ei kannata jättää välistä, sillä illan mittaan lavalle astuu kokonaista kuusi loistavaa bändiä! ROCK THE X-MAS -bileisiin on kiinnitetty Reckless LoveBattle BeastSanta CruzBurning PointTemple Balls ja Groupie High School.

Reckless Love on Kuopiosta lähtöisin oleva hyväntuulisen hard rockin lähettiläs, joka on tullut tunnetuksi energisistä keikoistaan ja hyvästä fiiliksestä. Radion soittolistoiltakin bändi on tuttu mm. Monster-kappaleellaan.

Urallaan kovassa nousukiidossa oleva Battle Beast on toivottu vieras Oulussa. Tämä sekä näyttävä että tarttuva perinteisen heavy metalin kirkas tähti vetää aina takuuvarmasti keikan, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Bändi julkaisee neljännen levynsä alkuvuodesta, ehkäpä saamme jo kuulla jonkin näytteen tulevalta levyltä.

Helsinkiläinen Santa Cruz tarjoaa suoraviivaista ja vahvasti glamouria tulvivaa kasarihenkistä hard rockia. Bändin rokkaava meininki on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla.

Oulussakin osataan ja siksi olemme valinneet mukaan myös kolme oman kaupungin bändiä, jotka eivät millään mittarilla jää jälkeen näiden bileiden muille orkestereille. Nämä kannattaa ehdottomasti katsastaa!

Burning Point on jo pitkän päivätyön laadukkaan hard rockin parissa tehnyt bändi. Yhtye tunnetaan iskevistä riffeistä ja laulumelodioista ja keikalla bändi näyttää todellisen voimansa.

Jos haluat tietää, mikä on Oulun seuraava vientivaltti, niin tsekkaapa Temple Balls! Tämä nuori, nouseva ja taitava bändi on huomioitu jo aika isoissa piireissä. Bändi on lämpännyt mm. bändejä kuten Deep Purple, Uriah Heep ja Queen. Tuore sinkkubiisi Hell and Feelin’ Fine on myöskin lähtenyt soimaan laajasti.

Groupie High School on tämän kaupungin katu-uskottavin bändi. 80’s -henkistä urbaania rockia soittava bändi on hioutunut kovalla työllä loistavaan keikkakuntoon. Kannattaa tulla itse toteamaan.

Rock the X-Mas

Lauantaina 17.12.Paikka: Areena Oulu (K-18)
Aikataulu:
18:00 ovet auki
18:15 showtime

Liput myy Ticketmaster , hinnat alkaen 29,50€

Tapahtuman järjestää Club Teatria
www.teatria.com

Artikkelikuva: Aki Anttila
Kuvat: Raisa Krogerus, Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here