Ritchie Blackmore’s Rainbow Helsingin keikan lämmittelijä ja soittoajat julkaistu

Ritchie Blackmore’s Rainbow saapuu yhdelle vuoden odotetuimmista keikoista, Helsingin Hartwall Arenalle 13.4.2018. Rainbow soittaa tänä keväänä ainoastaan viisi konserttia Euroopassa ja jatkosuunnitelmista ei ole jälleen kerran varmaa tietoa.

Lämmittelijäksi Helsingissä on tänään julkistettu kotimainen National Nightmare. Konsertin soittoajat myös katsottavissa alta.

Rainbown setin pituuden vuoksi konsertti alkaa jo klo 21.00, joten olehan ajoissa paikalla.

Aikataulut:
18.00 ovet auki early entry -lippulaisille
18.30 ovet auki muille asiakkaille
19.55 National Nightmare
21.00 Ritchie Blackmore´s Rainbow
23.00 konsertti päättyy

*järjestäjä pidättää oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin*

National Nightmare on todellinen rock’n’roll monsteri, joka toinen jalka bluesissa pitää silmät auki etsien jatkuvasti uusia näköaloja musiikilliseen ilmaisuunsa. Helsinkiläinen yhtye on iso osa rockin sukupuuta. Siinä vaikuttavat basisti Jimi Sero legendaarisesta Smackistä, kitaristi Ace Mark Bigelfistä ja laulaja Sami Haxx Speciestä.

National Nightmaren soundissa kuuluu vaikutteita 1960-luvun rythm’n’bluesista, kuten Tina Turnerista, 1970-luvun hard rock -bändeistä, kuten Aerosmithistä ja kaikki tämä on kääritty yksinkertaiseen vanhan liiton koulukunnan tyyliin, sellaisten bändien tapaan kuin esimerkiksi AC/DC. Rolling Stones ja ZZ Top.

Lähde: Loud’n Live Promotions

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän