Red Eleven julkaisi uuden sinkun ”Handled with Chaos”

Valokuva: Anna-Katri Hänninen
MAINOS:Tiedote 7.8.2020

Vaihtoehtorockjyrä Red Eleven paiskaa ulos uuden sinkun tulevalta neljänneltä pitkäsoitoltaan. Kappale kantaa nimeä ”Handled with Chaos” ja se tarjoilee korvakarkkia ”kasariysäri”-henkisten synasoundien ystäville matalavireisiä kitarariffejä unohtamatta.
Kuuntele single
Yhtyeen vokalisti Tony Kaikkonen kuvailee kappaleen sanoitusten syntytarinaa seuraavasti: “Lyriikat syntyi kuin itsestään, kun kuuntelin biisin alkuperäistä demoa ja mietiskelin laulumelodioita. Tulevalla albumilla on etenkin soundillisesti paljon kasarivivahteita, joten luonnollisesti myös osassa levyn lyriikoista sukelletaan vanhojen kauhu- ja actionklassikoiden innoittamiin tunnelmiin. Muun muassa tohtori Jekyll ja Mr. Hyde leffoista ideansa saanut Handled with Chaos on yksi niistä biiseistä.”
Korvahivelyn lisäksi Red Eleven tarjoaa livekeikan nälkäisille kuulijoille pientä helpotusta audiovisuaalisen ärsykkeen muodossa ja julkaisee ”Handled with Chaos”-sinkustaan myös live-musiikkivideon, jonka videomateriaali on peräisin ajalta ennen koronaa.
Bändin keikkatauko raukeaa! Tulevat keikat löydät tästä:
07.08. LIVEstuore Festival, Lievestuore
22.08. Yksityistilaisuus
02.10. Freetime, Jyväskylä
*
Lähde: Inverse Records
Valokuva: Anna-Katri Hänninen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.