Qstockin lipunmyynti käy vilkkaana – lauantai loppuunmyyty.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos
Saarihelvetti

qstock

QSTOCKIN LAUANTAI LOPPUUNMYYTY

Oululaisen Qstock-festivaalin lipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta. Festivaalin lauantain päiväkohtaiset liput on jo myyty loppuun. Yksittäisiä asiakkaiden varaamia lippuja tosin saattaa vielä vapautua seuraavien päivien aikana Ticketmasterin myyntikanaville.

Kahden päivän ja perjantain ennakkolippujen lippujen myynti jatkuu vielä normaalisti Ticketmasterin myyntikanavilla. Kahden päivän S-etuhintaiset liput sen sijaan ovat loppuneet niiden kaikista myyntipaikoista Oulussa, Kempeleessä, Kemissä, Torniossa ja Rovaniemellä.

”Qstock on ollut loppuunmyyty kolmena vuotena peräkkäin, mikä luonnollisesti ajaa ihmiset ajoissa lippuluukulle. Qstockin kiinnostavuus on myös valtakunnallisesti sekä Pohjoismaissa tasaisesti kasvanut, joten festivaalin asiakaskunta on myös laajentunut”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi kysyntää.

Yhden ja kahden päivän lippujen rannekkeenvaihto alkaa Qstockin uudessa Pit Stop -ravintolassa Linnansaaressa torstaina 21.7.. Muissa Oulun keskustan alueen pisteissä lippuja pääsee vaihtamaan tiistaina 26.7.. Tarkemmat rannekkeenvaihtoaikataulut julkaistaan tällä viikolla sivulla qstock.fi/rannekkeet .

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30.7.2016. Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää.

Qstock on ollut loppuunmyyty jo kolmena kesänä peräkkäin ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi ennätykselliset 32 000 juhlijaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän