Qstockin lauantai loppuunmyyty!

MAINOS:qstock
Oululaisen Qstock-festivaalin lipunmyynti on ollut ennätysvilkasta. Festivaalin lauantain päiväkohtaiset liput on jo myyty loppuun. Sen​ ​sijaan kahden päivän ja perjantain ennakkolippujen lippujen myynti jatkuu vielä normaalisti myyntikanavilla.

“Lauantain liput loppuivat ennätysajassa, ja myös muiden lipputyyppien myynti on vahvasti edellä viime vuoteen verrattuna. On todella hienoa, että lipunostajat ovat nyt ajoissa liikkeellä”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Yksittäisiä asiakkaitten varaamia lippuja saattaa vielä vapautua seuraavien kolmen päivän aikana myyntiin Lippupalvelun myyntikanaville.

​Myös kahden päivän S-etuhintaiset liput ovat loppuneet​ niiden kaikista myyntipaikoista Oulussa, Kempeleessä, Kemissä ja Torniossa.Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta. Qstock on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuosina tapahtuma on ollut loppuunmyyty keräten 30 000 festivaalivierasta kahden päivän aikana.

Lisätietoja:

Mikko Forstén
Festivaalijohtaja, promoottori / Promoter
forsten@qstock.fi
+358 40 554 0742

Ystävällisin terveisin / Best regards,

Anssi Juntto
Mediavastaava / Media Officer
+358 40 7660550

Qstock Oy
Hallituskatu 24 a 1
90100 Oulu
Finland
—————————————
www.qstock.fi
Facebook.com/Qstock
Instagram @Qstock_Festival
—————————
*** QSTOCK 2015 24.-25.7. Oulu, Finland

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-