PYURIA JULKAISEE ”CULT OF VESALIUS” -NIMISEN ALBUMIN 12.12.15

MAINOS:

Lähes 20 vuotta omanlaistaan kieroutunutta ja turkulaista death metalia tahkkonut Pyuria julkaisee neljännen täyspitkän albuminsa joulukuun 12. päivä. ”Cult of Vesalius” on samalla sekä tuttua että turvallista Pyuriaa, mutta samalla siltä myös löytyy uusia yllättäviä elementtejä, joista levyn päättävä ”VainAjan jäljet” on vain yksi esimerkki.

”Cult of Vesalius on lyriikoiltaan yhtenäistä teemaa kantava albumi kultin suorittamasta rinnakkaistodellisuuden etsinnästä ja sen löytämiseksi käytetystä silmittömästä väkivallasta. Vaikka kultti ja sen suorittamat teot ovat tarinoina fiktiivisiä yhden nyrjähtäneen mielen tuotoksia, kommentoivat ne kuitenkin kylmää jokapäiväistä todellisuutta”, yhtyeen laulaja H valottaa albumin tarinaa.

 

KOKOONPANO
T – rummut
A – basso
H – vokaalit
O – kitara

DISKOGRAFIA
Pyuria  demo (1997)
Suprapubic Pain demo (1998)
Baroquean Menuets for Oesophagus EP (1999)
Sublime Metrics Reallocation EP (2003)
Calliphora Vomitoria Introitus (Crash Music, Inc. 2005)
Oubliette Ontology (Violent Journey 2007)
Incarnadine Revelry (Violent Journey 2012)
Cult of Vesalius (Retromingent Vigilante 2015)

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-