Punkrock-yhtye Huora julkaisi omakohtaisen singlen ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)” – yhtye äänittää parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan

Kuva: Timo Lepistö
Tiedote 30.4.2021
Punkrock-yhtye Huoralta julkaistiin vapun kunniaksi omakohtainen single ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)”. Tositarinoihin perustuva pyöräralli ammentaa yhtyeen jäsenten reissuista ja kokemuksista, joita kaikki oman elämänsä tankosankarit voivat tällä hetkellä vain kaiholla muistella. Uhkarohkeasti keuliva kappale on ylivoimainen ennakkosuosikki tämän kesän viralliseksi pyöränkumibiisiksi.
Kuuntele Pyörällä baariin (taksilla himaan)
Pyörällä baariin (taksilla himaan) -single on toinen julkaistava biisi Huoran kolmannelta pitkäsoitolta ja vappusinkku julkaistaan myös seiskatuumaisella laatulevyllä, joka sisältää myös toisen tänä vuonna julkaistun singlen Loppu.
Tuottelias yhtye äänittää kolmatta albumiaan luottomiehensä Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Tulevan levyn julkaisee Backstage Rock Shop.
Tarttuvilla biiseillä ja räyhäkkäällä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran toinen albumi Kosto elää! meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa yli 8 miljoonaa kertaa ja alati kasvava fanikunta on ollut innoissaan uudesta materiaalista.
Uusi seiskatuumainen myynnissä nyt virallisessa Huora-kaupassa:  

Lähde: Frontier Promotion
Kuva: Timo Lepistö

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here