Psycheworkin uusi musiikkivideo ”Keep The Flame” Metalliluolan ennakkokatselussa

psychework

Kotimaisen melodisen metallin kärkikastiin noussut Psychework on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleestaan ”Keep The Flame”. Yhteistyössä yhtyeen sekä Ranka Kustannukseksen kanssa tarjoamme lukijoille videon ennakkokatselun sivuillamme. Biisi löytyy yhtyeen syyskuussa ilmestyneeltä debyyttialbumilta nimeltä ” The Dragon’s Year”

Videolle Psychework keräsi tunnelmia levynjulkkarikeikalta Jyväskylän Lutakosta. Tällä hetkellä yhtye on vetäytynyt muutamaksi kuukaudeksi luovalle tauolle sekä kirjoittamaan uutta materiaalia. Ensi vuonna tehdään paluu keikkalavoille ja uutta musiikkiakin on luvassa.

Metalliluolan Teemu Kuosmanen arvosteli ”The Dragon’s Year”- levyn pisteillä 10- ja mainitsi mm. seuraavaa:

Tässä on tämän paatuneen melometallistin makuun vuoden 2016 paras metallialbumi! Ei kahta sanaa! Voi ja pitääkin tietysti olla asiasta eri mieltä, mutta tässä osoitteessa lähti jalat alta melkein heti ensi kuulemalla. Tekisi mieli sanoa, että kätösissä on täydellinen melodisen metallin tuotos, mutta sana ”täydellinen” on kuitenkin sellainen, mitä rahtusen varoen käytän.

Biisimateriaali on alusta loppuun uskomattoman vahvaa. Ei voi kuin ihmetellä, miten albumille saadaan puristettua noin kovaa tavaraa ilman minkäänlaista tyhjäkäyntiä.

Minulla Psychework meni totaalisesti ihon alle. Se ei tunkeutunut sinne ensimmäisellä kuuntelulla eikä vielä toisellakaan, vaikka heti levyn toki hoksasi laadukkaaksi. Hiljalleen vaan huomasin hakeutuvani ”The Dragon´s Yearin” pariin kerta toisensa jälkeen ja vähitellen havaitsin olevani koukussa. Kuten heti alussa sanoin, tässä on minulle tämän vuoden kovin albumi. Toki vuotta on vielä jäljellä, mutta uskallan jo tässä vaiheessa luvata, että vuoden lopun Top 5 -listauksessani ”The Dragon´s Year” on ykkössijalla.

 

psychework

Hand On Heart
Bullet With My Name
Tide
Keep The Flame
Barricades Won`t Fall
Vale Of Tears
Tear Of The Phoenix
The Dragon´s Year

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here