Progressiivisen metallin uusi voima Humavoid julkaisi ”Monkey Trap” -singlensä

Kuva: Matias Halmetoja
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 7.12.2019

Ensi vuonna uuden studioalbuminsa julkaiseva progressiivisen metallin uusi airut Humavoid antaa ennakkovaroitusta tulevasta. Bändi lataa niin sanotusti kovat piippuun ”Monkey Trap” -singlellään, joka on kiistatta vimmaisinta Humavoidia tähän asti.

Kitaristi Niko Kalliojärvi kertoo:

Ennestään tuttujen temppuriffien ja äkkiväärien rytmien ilotulituksen kruunavat Suvimarjan raivokkaat vokaalit. Kappale on kipakka tilitys luopumisen tuskasta; kun pitäisi osata päästää irti siitä mikä mättää ja antaa tilaa eheytymiselle ja uusiutumiselle.

Humavoidin riveistä löytyy varsin mielenkiintoista porukkaa, onhan vokalisti Suvimarja nähty myös MTV3:n Älä jäädy -ohjelman yhden naisen bändinä sekä myös Mira Luodin bändissä, Niko Kalliojärvi puolestaan on hankkinut mureat kannuksensa Amoralissa sekä Tracedawnissa. Rumpali Heikki on myös Diablo-miekkonen, ja Mikki Rousi on kunnostautunut mitä erilaisimmissa kreisin ääniprofessorin toimissa paitsi studiomyyränä, myös esimerkiksi yhdistämällä pelimusiikkia ja metallia Sinfinian-projektinsa tiimoilla.
Nyt julkaistu ”Monkey Trap” yhdistää tämän mainion nelikon osaamisen täydellisesti.

Bändi kertoo:

Olemme hyvin kiitollisia fanien kiinnostuksesta ja kärsivällisyydestä uutta musiikkiamme kohtaan. Joudumme kuitenkin vielä panttaamaan tulevan levymme materiaalia julkaisukuvioiden lukkoon lyömiseen saakka, ja siksi päätimme tehdä kokonaan uuden kappaleen jota kuulijat pääsevät luukuttamaan saman tien, ilman odotusta.

Ensi viikolla kaikista suoratoistopalveluista löytyvä ärhäkkä kappale soi myös livenä pian Humavoidin suunnatessa Stam1nan kanssa keikoille. Yhtye lämmittelee lauteet perjantaina 13. joulukuuta Tampereen Pakkahuoneella ja seuraavana päivänä porukka suuntaa Helsingin The Circukseen.

Kokoonpano:
Suvimarja Halmetoja – vocals/keys
Niko Kalliojärvi – guitar/vocals
Heikki Malmberg – drums
Mikki Rousi – bass

http://www.facebook.com/Humavoid/
http://www.humavoid.com

Kuva: Matias Halmetoja

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän