Profane Omenin Viljami Kurki julkaisee uutta soolotuotantoa

Kuva: Mira Kurki

Profane Omenin kitaristi Viljami Kurki on julkaissut singlen ”Muistathan sen”. Nyt julkaistulla kappaleella vierailevat myös Viljamin Pinja-tytär sekä Profane Omenin laulaja Jules Näveri, joka on myös Pinjan kummisetä. Kappale julkaistaan perjantaina 3.7.2020 kaikissa suoratoistopalveluissa.

Kuuntele biisi täältä:

Viljami kommentoi julkaisua:

”Päädyin leikkamaan videon niistä hetkistä, joita ehkä toivon nappulan sitten isona muistelevan hymy huulillaan. Kaikkia niitä yhteisiä seikkailuja, joita ollaan viimeiset seitsemän vuotta yhdessä koettu ja välillä jopa kameroille tallennettu.”

”Tämähän on vähän tämmöinen elämänohjebiisi. Tytär ei juurikaan ole koskaan perustanut mun musisoinneista joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, mutta tätä kun luonnosteluvaiheessa soittelin akustisella sohvalla, hän tuli varta vasten sanomaan, että tämä on kiva laulu”, Viljami kertoo ja jatkaa:

”Koska musiikki on aina tarvinnut mulle syvempiä merkityksiä, halusin, että likka saa myös osallistua biisiin. Hän on tykännyt soitella huuliharppua siitä asti, kun sai sellaisen ensimmäisen kerran käsiinsä kolmevuotiaana, joten se tuntui oivalta instrumentilta hänelle tuoda oma tulkintansa kappaleeseen, ja saatiin aikaiseksi taas yksi kiva yhteinen päivä, kun käytiin äänittämässä hänen soolonsa yhdessä. Niitä muistoja, jotka tuo hymyn huulille.”

Viljami, Muistathan sen, singlen kansi

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Mira Kurki

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here