PRKL CLUB palaa Helsinkiin – Bäkkärille!!

MAINOS:

prkl club

Luvassa on PRKL:een kovaa yhteistyötä, PRKL:een kovaa meininkiä, PRKL:een kovia bileitä Bar Bäkkärillä, kun PRKL:een kova tiimi alkaa rakentamaan maailman parasta rock-mestaa Stadiin!

Seitsemän vuotta Stadissa toiminut Bar Bäkkäri vahvistuu nyt toukokuussa, kun PRKL CLUBin isät Antti Siljamäki ja Tony Taleva liittyvät mukaan Bar Bäkkärin tiimiin rakentamaan paikasta maailman parasta rock-klubia. ”Meillä on nyt entistä kovempi porukka rakentamassa Bar Bäkkäristä perkeleen kovaa rock-mestaa!”, kertoo innostuneena ja erittäin tyytyväisenä Bar Bäkkärin liiketoiminnasta vastaavan NPG -konsernin ravintolatoimenjohtaja Timo Nyyssönen.

Yhteistyö tulee näkymään heti toukokuussa Bar Bäkkärin vieraille, sillä ohjelma tulee monipuolistumaan entisestään. Paikkaan tuodaan PRKL CLUBista tuttuja iltoja ja konsepteja, kuten suuren suosion saavuttanut TRASHDISCO, niin katutason street baariin, kuin yläkerran klubillekin. Yhteistyön alkamista juhlitaan niin maan perkeleesti torstaina 26.5. PRKL CLUB meets Bar Bäkkäri: Unholy Alliance-bileissä, missä esiintyy mm. FINNTROLL.

“On mielenkiintoista näinä aikoina tehdä jotain hieman erilaisempaa kuin vain porskutella yksinään muita vastaan. Ollaan Bar Bäkkärin kanssa aloitettu lähes samaan aikaan Stadissa, mutta kummastakin on muovautunut omanlaisensa. Onkin kiinnostavaa nähdä millaiseksi uusi yhteinen baari muodostuu kun saamme molempien baarien niin nuoret kuin vanhemmatkin asiakkaat sekoitettua saman katon alle? Lisäksi yhteistyön myötä Bar Bäkkärin musiikkitarjonta tulee laajenemaan. Tähän saakka Bar Bäkkärissä on ollut enempi katu- punkin ja metallin sekoitusta, kun taas PRKL CLUBissa nojattiin kasariin ja jyrkkään osastoon. Livepuolella Bar Bäkkärillä on mahdollisuudet tehdä hieman erilaisempia juttuja kuin vanhassa paikassamme. Katsotaan mitä tulevat viikot ja kuukaudet tuovat tullessaan”, kuvaa yhteistyötä pieni pilke silmäkulmassa Tony Taleva. Hänen yhtiökumppaninsa Antti Siljamäki jatkaa: ”Tavoitteenamme on, että paikka rokkaa tulevaisuudessa seitsemänä päivänä viikossa ja viikonloppuisin asiakkaita riittää jonoksi asti. Tämä on ollut harvinaisuus Stadissa, vaikka olemmekin heavyrockin pääkaupunki maailmassa! Alakerran street baarissa on jo nyt loistava meno maanantaista sunnuntaihin, mutta tarkoitus on laajentaa yläkerran aukiolopäiviä vielä kesän aikana viikonlopuista myös keskiviikolle ja torstaille. Tulemme myös tekemään entistä enemmän töitä, että Bar Bäkkäri näkyy vielä enemmän alan tapahtumissa kuten festivaaleilla. Bar Bäkkärihän onkin jälleen toinen virallisista Tuska-festivaalin jatkopaikoista”.

Antti Siljamäki näkee tämän uuden yhteistyön hyödyttävän myös heidän omaa liiketoimintaansa: “PRKL CLUB on käsite, jonka ympärille toimintaa tullaan rakentamaan ja laajentamaan jatkossakin. Bäkkäri tarjoaa meille parhaan mahdollisen näyteikkunan pääkaupungissamme.” NPG -konsernin toimitusjohtaja odottaa taas innostuneena yhteistyön kiihdyttävän paikan suosion kasvua: ”Bar Bäkkäri on ollut pitkäaikainen projekti NPG:lle. Tämän vuoden alusta alkaen liiketoimintamme on parin laskuvuoden jälkeen kehittynyt jälleen oikeaan suuntaan. Tämän yhteistyön ansiosta saamme kehitettyä entistä nopeammin parempia ja monipuolisempia elämyksiä ja kohtaamisia tarjoavan rockmestan Stadiin.

Ravintolapäällikkönä jatkaa viimeisen vuoden paikkaa oikeaan suuntaan luotsannut Björn Haakana aisaparinaan vastikään vuoropäälliköksi nimitetty Marko “Säätävä Sika” Kallio”.

Bar Bäkkäri / Prkl Club
Pohjoinen Rautatiekatu 21,
00100 Helsinki, Finland

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-