Prestigelle levytyssopimus – uusi levy ilmestyy 2021

Kuva: Peeero Lakanen

Kotimainen thrash-metalliyhtye Prestige on solminut levytyssopimuksen saksalaisen Massacre Recordsin kanssa. Uutta musiikkia kuullaan ”Exit”-singlen muodossa 15.12.2020.

Prestige on perustettu vuonna 1987 ja siinä on tällä hetkellä mukana rummuissa Matti ”Matson” Johansson, (ex-Korpiklaani), laulaja/basisti Aku Kytölä sekä kitaristit Jan ”Örkki” Yrlund ja Ari Karppinen.

”Exit”-singlen voi tilata ennakkoon linkistä: https://lnk.to/prestigeexit

Jan ”Örkki” Yrlund kommentoi:
”We are very thrilled about the signing with Massacre Records and believe it will be a very fruitful cooperation for years to come. Not only do we share the common passion for thrash metal, but it is exciting to finally get our new music out there, to the right audience! And with a label that has its roots in the same music genre that we come from and are all about. We are ready and looking forward to it!”

Diskografia:

Attack Against Gnomes (Album 1989 Poko Rekords)
Priest (12” single 1989 Poko Rekords)
Veijo (7” EP 1989, Prestige)
Selling The Salvation (Album 1990 Poko Rekords)
Parasites in Paradise (Album 1992 Poko Rekords)
Decades Of Decay (Compilation double CD 2007, EMI / Universal Music)


Lähde: Prestige
Kuva: Peeero Lakanen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here