Porometalli-yhtye A.R.G. Nummirockiin

MAINOS:

 

ARG

Lähes 30 vuotta kotimaisessa metallikentässä tahkonut Kuusamolainen A.R.G. saapuu ensi kesänä Nummirockiin. Yhtyeen “paluulevy” ”Redemption From Refaim” sai hienon vastaanoton faneilta sekä kriitikoilta, joten ensi festarikansa saa semmoisen myrskyn niskaansa että tuntuu.

Nummirock tiedoitti asiasta omilla facebook-sivuillaan seuraavasti:
18. luukusta paljastuu jälleen suomimetallin kulmakiviä, miltäs maistuisi thrash tällä kertaa? Vai pitäisikö sanoa porometalli? Se on sellainen juttu, että A.R.G. pistää maistumaan! Nummirockin kanssa samoihin aikoihin perustettu legendaarinen yhtye ehti ennen taukoaan vierailemaan näillä lakeuksilla ainoastaan kerran vuonna 1990. Nyt 24 vuoden levytystauon jälkeen uusi albumi on tosiasia ja yhtye on aktivoitunut jälleen myös keikkarintamalla. Tarjolla on siis vanhemmalle kävijälle nostalgiaa uusin maustein, ja nuoremmille polville oiva tilaisuus ruksata nähtävien bändien listalta yksi suomalaisen thrash metallin pioneereista!

 

.

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-