Porissa järjestettävä Annis Metal Attack tuo kovia nimiä lauteille. Mukana mm. Horna ja Torture Killer.

MAINOS: 

torture killer

Kesäkuun neljäntenä päivänä lauantaina Porissa jo kolmatta kertaa järjestettävä Annis Metal Attack on taas koventanut panoksiaan ja luvassa onkin helposti raskain ja laadukkain tapahtuma tähän mennessä.

Bändikattauksessa on Suomen kovimpia raskaan metallin nimiä ja lisäksi tapahtumassa on ensimmäinen ulkomaalainen esiintyjä, Norjan tunnetuimpia death metal bändejä, jo pitkän uran tehnyt Blood Red Throne.

Muut bändit tapahtumassa on black metal legenda Horna, Suomen kärkipään death metal bändejä edustava Torture Killer, kovaa mainetta black metal piireissä nauttiva Sacrilegious Impalement, synkkää ja erittäin raskasta death metallia murjova Corpsessed sekä uusi Porilainen lupaava black metal bändi Author. 

Liput Tiketistä: 24 €. 

Annis Metal Attack, 4.6. Kulttuuritalo, Pori:
Blood Red Throne (NOR)
Horna
Torture Killer
Sacrilegious Impalement
Corpsessed
Author

Annis-Metal-Attack-

Kuva: Torture Killer – facebook, Toni Forsell (2015)
Artikkelikuva: Horna- facebook

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-