Porilainen Blowtorch julkaisi nousuhumalanhajuisen singlen ”Euphoria” tulevalta levyltään

Kuva: Jenna Laaksonen

Tiedote 30.1.2020

Porilainen hard rock -yhtye Blowtorch on julkaissut nousuhumalanhajuisen ja energisyyttä tihkuvan singlen helmikuussa julkaistavalta debyyttilevyltään.

Kuuntele “Euphoria”:

Spotify: https://spoti.fi/38OYWa4
Apple Music: https://apple.co/38MbZc8
Amazon: https://amzn.to/316kDj4
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/128011142
Tidal: https://listen.tidal.com/album/129050322

Blowtorch on Porilainen vuonna 2014 perustettu hard rock -yhtye joka on tunnettu energisistä live-keikoistaan ja yllätyksiä täynnä olevista lava-performansseistaan.

Uuden ‘Hangoverdose’-levyn äänitykset alkoivat kesällä 2019 ja levy valmistui myöhemmin syksyllä. Ongelmitta ei tämäkään sujunut; nimittäin levyn ollessa melkein valmis hajosi studion koneelta kiintolevy, joka aiheutti hieman mutkia matkaan.

Nyt levy näkee kuitenkin päivänvalon helmikuussa 2020. Levylle valikoitui 11 biisiä, joista muodostui eräänlainen läpileikkaus yhtyeen tuotannosta. Osa materiaalista on hiukan vanhempaa kuten esimerkiksi vuonna 2018 julkaistu ‘Celebrate My Suicide’, josta löytyy myös tuona aikana julkaistu video. Kappaleet on väännetty yhteistuumin koko bändin kesken. Levy äänitettiin omakustanteena Porissa Beerteam Studiolla ja jos sen sanomaa ja sisältöä voisi kuvailla se menisi jotenkin näin: Drink hard – Rock harder!

Jäsenistöllä on aikaisempaa kokemusta mm. yhtyeistä Memoira, Hagall ja Sammontakojat. Keikkoja yhtye on tehnyt noin kymmenkunta vuosittain ja myös uuden levyn ilmestymisen myötä on tarkoitus muutamia keikkoja tehdä.

Yhtye on julkaissut aikaisemmin kaksi demo-ep:tä (2016, 2017) ja yhden singlen (2019).

Kokoonpano:
Niko Laaksonen – laulu, kitara
Eetu Kauhanen – kitara
Tero Korkeakoski – basso, laulu
Juha-Tapio Anttonen – rummut

https://www.facebook.com/blowtorchband/
www.blowtorchband.com

Kuva: Jenna Laaksonen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.