Oululainen Verikalpa tuo viinapirun kylään uudella musiikkivideolla

Kuva: Jani Kakko

Tiedote 19.5.2018

Oululainen folk metallia soittava Verikalpa julkaisi uuden musiikkivideon kappaleesta ”Viinapiru” ja se on nähtävissä alta:

Bändi kommentoi:

KANSALAISET MEDBÖRGARE!

Nyt saa luvan kansa kaivaa kalijat kylymästä kellarista ja laittaa viinapullon pöyänjalan viereen, Verikalpa tullee kyllään Viinapirun kansa!

Otettiin asioiksemme ja kasseltiin äijien kansa miten se on meän debyyttilevy Taistelutahto ollu mavullaan ja luvuthan oli aivan jäätäviä! 179500 striimausta pelekästään Spotifyssä ja meän karvasia naamoja on kasseltu Youtubesta abauttiarallaa lyhyelä matikala 67000 kertaa, julukasuviikola oltiin myös koko Suomen seittemänneksi myydyin fyysinen julukasu. Ei sanat riitä kuvvaileen kuinka täysiä arvostettaan ja kiitoshan tästä kuuluu teile fanneile ja kuuntelijoile, joten haluttiin antaa teile melekosen aikanen joululahaja uuvven videon muodosa!

Jaa että mitäs muuta kuuluu? No helevetti Nummirockisa louhitaan 20.6. ja heti perrään omila kylilä Qstockisa 27.7. eli isommillaki tanssilavvoila meät näkkee ja haistaa, suositellaan tulevan sankoin joukoin paikale! Keikkojen välisenä luppoaikana ollaan louhittu ja hikkoiltu ku siat reenikselä ja uusi levy on ottanu muotosa ja se tullee varmuuela räjjäyttelleen tajuntoja sekä maksoja kuha Syksylä käyään se lyömäsä lätyle. Pitteimmittä puhheitta täsä on Viinapiru, tarjoiluehotus on täysiä päissää.

Albumi ”TaistelutahtoSpotifyssa. Levyn kansitaiteesta vastaa Marleena Maliniemi.

1. Viimiseen asti
2. Tyrmä
3. Neidonryöstäjä
4. Kuoppajaiset
5. Pahan Laulu
6. Verijuhula
7. Taistelutahto
8. Viinapiru
9. Kuoleman Suo
10. Rautatammi

Kokoonpano:
Laulu – Jani Ikonen
Basso – Sami Knuutinen
Kosketinsoittimet – Jussi Sauvola
Kitara – Jussi Heikkilä
Kitara – Janne Niva
Rummut – Aleksi Heiskanen

Linkit:
https://www.facebook.com/Verikalpa
https://www.instagram.com/verikalpaofficial
https://twitter.com/Verikalpa
http://spoti.fi/2AKmYT9
https://www.youtube.com/VerikalpaOfficial

Promokuva: Jani Kakko

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here