Oululainen Second Infinity julkaisi musiikkivideon ”Red Carpet” -kappaleesta

Kuva: Viivi Kotila
MAINOS:

Tiedote 11.10.2019

Oululainen Second Infinity julkaisi ”Abusive Dreams” -nimeä kantavan debyytti-EP:n ja musiikkivideon ”Red Carpet” -kappaleesta.

Oululaisen Second Infinityn debyytti-EP ”Abusive Dreams” on julkaistu 25.9.2019 Spotifyssa ja muissa digitaalisen musiikin jakelukanavissa. Viiden kappaleen EP:ltä julkaistiin keväällä 2019 single ”With Me”. Nyt päivänvalon näkee myös toisena singlenä EP:ltä julkaistavan ”Red Carpet” –kappaleen Viivi Kotilan ohjaama uusi musiikkivideo.

Keskeisiä teemoja EP:n kappaleissa ovat toiveet, pelot ja unelmat. Loputtomien vaihtoehtojen maailma on myös lähde loputtomalle eksistentiaaliselle ahdistukselle, jonka kanssa on pystyttävä elämään. EP:n kappaleissa pelot ja unelmat kietoutuvat myös kysymyksiin omasta identiteetistä ja sen löytämisestä.

Vuonna 2016 perustettu Second Infinity on tähän mennessä julkaissut useita singlejä ja keikkaillut Oulun alueella. Yhtyeen kappaleiden melankoliset sanoitukset käsittelevät usein henkilökohtaisia ongelmia ja modernin elämän kaoottisuutta. Metallin, rockin, popin ja konemusiikin eri elementtejä yhdistelemällä syntyvää musiikkiaan yhtye kutsuu peaceful metaliksi, jossa raskaat kitarat kohtaavat maalailevat ja melodiset syntikat.

Kokoonpano:
Markus Määttälä – Vocals / Guitar
Eero Karhunen – Drums / Vocals
Jere Taskila – Bass / Vocals / Programming
Johannes Hemmilä – Lead Guitar

https://www.facebook.com/secondinfinity/

Kuva: Viivi Kotila

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.