Oululainen rock-yhtye Liverbox julkaisi musiikkivideon kappaleestaan ”Falling Apart”

Oululainen rokkiretkue Liverbox julkaisee uuden biisin ja ensimmäisen maistiaisen tulevalta levyltään Tiia-Maria Hyvösen ohjaaman ”Falling Apart”-musavideon muodossa.

”Falling Apart” tulee olemaan tulevan levyn ensimmäinen kappale. Biisin on säveltänyt vokalisti Ilkka Järvenpää. Sanoitukset kertovat ihmissuhteista ja ovat yhdistelmä oikean elämäntapahtumia, tosin useammasta eri suhteesta.

Levyn tuotti, äänitti ja miksasi Kari Vähäkuopus, joka on työskennellyt aiemmin mm. Poisonblackin, Catamenian, Sentencedin kanssa. Video kuvattiin yhdessä päivässä treenikämpällä todella pienellä budjetilla. Suurin menoerä oli ”virvokkeet”, joita muuten eräs orkesterin jäsen taisi nauttia varsin runsaasti kuvausten aikana.

Ilkka Järvenpää kommentoi:

Videon idea tuli ohjaajalta. Meidän reaktio oli heti, että ”Jes. Panteran I’m broken!” Ohjaajan visio oli tosin hieman samanlainen, kuin jossain Hardcore Superstarin biisissä. Mikäs siinä rokkibändihän se on. Tarkoitus oli tallentaa jotain orkesterin hurtista huumorista ja rokkimeiningistä.  Videosta huomaa muuten sen, että ohjaaja oli nainen: sen verran paljon on lähikuvia nivusista ja miesten hanureista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here