Opeth lämmittelee Black Sabbathia Helsingissä heinäkuussa.

MAINOS:opeth1

Suurta suosiota Suomessakin nauttiva ruotsalaisbändi Opeth on varmistunut heinäkuisen Monsters Of Rock -tapahtuman toiseksi esiintyjäksi. Helsingin Kaisaniemen puistossa torstaina 7. heinäkuuta järjestettävän Monsters Of Rockin pääesiintyjänä nähdään metallilegenda Black Sabbath. Lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Lippupalvelussa.

Progressiivista metallia soittava Opeth on vastikään jäänyt pienelle keikkatauolle kierrettyään maailmaa 25-vuotista uraansa juhlistaneella kiertueella. Kesäksi yhtye kuitenkin kokoaa jälleen rivinsä täyteen soittovalmiuteen ja saapuu keikkailemaan myös Suomen kamaralle.

Viisi vuosikymmentä sitten Black Sabbath järisytti rockmaailmaa raskaalla soundillaan, joka loi perustan nykypäivän heavy metalille. Nyt vuosikymmenten työ on aika pistää pakettiin ”The End” -jäähyväiskiertueen myötä. Black Sabbathin Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler ovat kertoneet yhtyeen viimeisen kiertueen olevan bändin uran tuotannollisesti näyttävin ja ylittävän kaikki edelliset kiertueet. Heavy metal -pioneeri jättää jäähyväiset faneilleen soittamalla uransa isoimmat hitit, joten Kaisaniemen puiston ulkoilmakonsertista on tulossa historialliset raskaan rockin pirskeet.

Black Sabbathin “The End” -kiertueen videotrailer:

TAPAHTUMA:

Monsters of Rock: Black Sabbath – The End Tour
Opeth (SWE)
To 7.7.2016 Kaisaniemen puisto, Helsinki
Portit klo 16.30

LIPUT:
Seisomapaikat:
Palvelumaksuineen alkaen 88,50 euroa Lippupalvelusta

LIPPUPAKETIT:
Iron Man -paketti palvelumaksuineen alkaen 222,40 euroa Lippupalvelusta
Paranoid VIP-paketti palvelumaksuineen alkaen 312,25 euroa Lippupalvelusta

Lisätiedot lippupaketeista www.eventsclub.fi, puhelintiedustelut puh. 09 8567 3456

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-