Doom metal -performanssi Cornoctuan julkaisee ensisinglen debyyttialbumiltaan

LULLABY FOR THE BEES ON "ENDANGERED"-LEVYN ENSIMMÄINEN LOHKAISU.

Cornoctuan
Cornoctuan Kuva: Mikko-Pekka Karlin

Tiedote 12.6.2020

Ekokatastrofia ja lajien joukkosukupuuttoa doom metalin raskaudella käsittelevä Cornoctuan julkaisee ensimmäisen singlen syksyllä 2020 ilmestyvältä debyyttialbumiltaan ”Endangered”. Kyseessä on balladimainen ”Lullaby for the Bees”, joka on oululaisyleisölle tuttu jo yhtyeen performanssitaidetta lähenteleviltä keikoilta mutta jonka laajempi yleisö kuulee nyt ensi kertaa.

Lullaby for the Bees on kuunneltavissa kaikissa suurimmissa suoratoistopalveluissa (esim. Spotify, Deezer, Youtube, Apple Music) klo 00 alkaen. Yhtyeen Spotify-sivun löydät täältä.

– Tämä on kevyin kappale koko levyllä, mutta sen sanat ja haikea tunnelma kuvastavat osuvasti levyn syvintä olemusta ja tarinan ydintä. Se on myös ensimmäisiä yhtyeelle sävellettyjä kappaleita, laulaja-lauluntekijä Jenna Eronen kuvailee kappaleen paikkaa albumilla.

– Kappale voi olla kevyt mutta sen sanoma raskas. Tuntuukin, että meillä on paljon sanottavaa, ja toivon, että kappale herättää tunteita ja sanoma iskostuu sitä kautta ihmisten mieliin. Kappaleen ja koko levyn teemat ovat koko ajan vain ajankohtaisempia, Eronen maalailee viitaten yhtyeen omaan fantastiseen mytologiaan, jonka avuin se käsittelee tarinallisesti ympäristön kiihtyvää tuhoa ja ihmisen osuutta siinä.

 

*

Lähde: Cornoctuan
Kuva: Mikko-Pekka Karlin

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän