Oceanhoarse kunnioittaa Iron Maidenin Suomen vierailua coverilla ”Only The Good Die Young”

Kuva: Sari Katainen

Tiedote 28.5.2018

Oceanhoarse heittää livehaasteen Iron Maidenille!

Only The Good Die Young -cover kerralla purkkiin

Helsinkiläinen heavy metal -lupaus Oceanhoarse juhlistaa tämäniltaista Iron Maiden -konserttia julkaisemalla oman versionsa yhtyeen Only The Good Die Young -biisistä.

”Biisihän on bändin parhaimmistoa ja fanien suosikki, mutta jostain syystä Iron Maiden ei ole – ainakaan tietääkseni – ikinä soittanut sitä livenä”, Oceanhoarse-kitaristi Ben Varon sanoo. 

”Bändissämme on isoja Iron Maiden -faneja, ja illalla olemme toki menossa keikalle. Tätä keikkaa on fiilattu etukäteen jo kauan, ja kun jamittelimme treeniksellä tätä biisiä, tajusimme että siitähän voisi saada varsin pätevän coverin. Siitäkin huolimatta, että Maidenissa onkin kaksi kitaristia enemmän kuin Oceanhoarsessa!”

”Tässäpä siis haaste Iron Maidenille: lopettakaa vuosikymmeniä kestänyt panttaaminen ja vetäkää tämä piilotettu helmi vihdoin keikalla tänään Helsingissä!”, Ben heittää.

Katso ja kuuntele Oceanhoarsen treeniksellä livenä yhdellä otolla purkkiin äänitetty tiukka cover alta:

Oceanhoarse nähdään livenä ennen kesän festivaalivetoja 2. kesäkuuta Hämeenlinnassa sekä seuraavalla viikolla 8. kesäkuuta Rockestin jatkoilla Hyvinkäällä.

facebook.com/oceanhoarse
instagram.com/oceanhoarse
twitter.com/OceanhoarseBand

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän