Oceanhoarse julkaisi musiikkivideon kappaleesta ”Death Row Center”

Tiedote 21.3.2019

Ei klaustrofobisille – Oceanhoarsen ”Death Row Center” -video ulkona. Single on laulaja Joonas Kososen debyytti Oceanhoarsen riveissä.

Viime kuussa julkaistu ”Death Row Center” -single on saanut seurakseen Metal Hammerissa kansainvälisen ensi-iltansa saaneen musiikkivideon. ”Death Row Center” on samalla yhtyeen ensimmäinen julkaisu uuden laulajan Joonas Kososen kanssa.

Jokemedian Jony Karlssonin ohjaama video ei ole ahtaan paikan kammosta kärsiville: Jos myös Oceanhoarsen maskotin toteuttaneen Dean Claytonin (Head Hunter Store) studioon luoma vankila ei ole mukavimmasta päästä, eipä biisin teemakaan ole kevyintä sorttia.

Ben Varon toteaa:

Joonaksen hypättyä remmiin lokakuussa työstimme pieteetillä useampaa eri sinkkuvaihtoehtoa koska tiesimme, että Joonaksen debyytin täytyy ottaa luulot pois ja tehdä kerralla selväksi, että Oceanhoarse on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Vaikka epäkohtia, kansankiihottajia sekä riistämistä on ollut aina, on irvokasta, kuinka nämä asiat ovat nykypäivänä entistä enemmän kaikkien nähtävinä ja tiedossa, mutta silti tuntuu, ettei asioita saada korjattua. Biisin nimi viittaa ’front row center’ -termiin, eli parhaisiin mahdollisiin katsomopaikkoihin mitä rahalla saa. Meillä kaikilla on tällä hetkellä eturivin paikat näihin meneillä oleviin junaonnettomuuksiin.

Oceanhoarse uutisoi ensi viikolla tulevista ulkomaan keikoistaan.

facebook.com/oceanhoarse
instagram.com/oceanhoarse
twitter.com/OceanhoarseBand

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here