Näin Donald J. Trumpilta lähtee Nirvanan ”Smells Like Teen Spirit”

Donald J. Trump on ”antanut” taas äänensä käyttöön Lars Von Retrieverin mashupissa. Tällä kertaa Trump korvaa edesmenneen Kurt Kobainin Nirvanan kappaleessa ”Smells Like Teen Spirit”.  Alta voit kuunnella miten hienosti biisi lähtee.

Smells Like Teen Spirit” on yhdysvaltalaisen rockyhtye Nirvanan kappale. Se on yhtyeen toisen studioalbumin Nevermindin (1991) avausraita ja pääsingle. Kappaleen ovat tehneet Kurt Cobain, Krist Novoselic ja Dave Grohl, ja sen on tuottanut Butch Vig. Sen nelisointuista pääriffiä käytetään sekä introssa ja kertosäkeessä luomaan vuorottaisen äänekkään ja hiljaisen dynamiikan. Kappaleen soundi on kaavailtu Pixiesin mukaan.

”Smells Like Teen Spiritin” odottamaton menestys nosti Nevermindin listojen kärkeen vuoden 1992 alussa. Tätä tapahtumaa merkitään usein hetkeksi jona vaihtoehtorock tuli valtavirtaan. ”Smells Like Teen Spirit” oli Nirvanan suurin hitti yltäen kuudennelle sijalle Billboardin Hot 100 -listalla ja sijoittuen korkealle kansainvälisillä musiikkilistoilla ympäri maailmaa. – Wikipedia

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here