Nahkahevitrio Tyrantilta uusi olut ja single ”Kobra”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 23.5.2018

Tuusulalaispanimo CoolHead Brew ja nahkahevitrio Tyrantti julkaisevat yhtyeen uuden sinkun nimeä kantavan oluen. “Kobran” teaser nyt julkaistu.

Hevimetallin, nahan ja oluen epäpyhän kolminaisuuden nimeen vannova Tyrantti ja tuusulalaispanimo CoolHead Brew tuovat markkinoille yhteistyössä Tyrantti Kobra -oluen, joka julkaistaan samaa nimeä kantavan uuden musiikkivideosinglen kanssa. Single tulee ulos 31.5. ja olut lauantaina 2.6., jolloin yhtye myös juhlistaa julkaisua esiintymällä ensin päivällä CoolHeadin panimon terassilla Tuusulassa ja illalla Helsingin uudistuneessa On The Rocksissa.

CoolHeadille Kobra on ensimmäinen bändiolut, mutta syyt yhteistyöhön ovat selvät:

Tyrantilla on asenne, meininki ja meno kohdillaan. Bändin jäsenet ja fanikunta arvostavat laadukasta ja kokeilevaa kotimaista olutta. He tietävät mitä haluavat sekä oluen että musiikin suhteen. Lisäksi panimolla joudumme usein väistelemään Tuusulan teollisuusalueella ympäriinsä vyöryviä tulipyöriä ja heinikossa suhisevia vaarallisia käärmeitä – Tyrantin musiikki antaa meille henkistä tukea tämän keskellä.

Tuotekehityspäällikkö Pietari Kruus toteaa ja innostuu:

Kobra on vaarallisen helposti kurkusta alas valuva New England IPA -tyylinen olut, joka on humaloitu Cashmere, El Dorado ja Mandarina Bavaria -humalilla, jotka tuovat olueen hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Oluessa käytetty mallaspohja ja hiiva taas tuovat siihen lisää pehmeyttä ja New England IPA’lle tyypillisen sameuden.

Tyrantin laulaja-basisti Nahka-Samille oman oluen lanseeraamiseen liittyy myös käytännöllisiä syitä:

Tähän mennessä ne meidän vähäisetkin keikkaliksat on lähinnä siirretty Pien-olutkaupan kassakoneeseen, joten miksei jatkossa ostettaisi sieltä omaakin bisseä?

Biisinä ”Kobra” on ehdottomasti meidän tähän mennessä armottomin tulitus. Siinä mennään suoraan asiaan, kuten myös Balansia Filmsin tekemällä musiikkivideolla, jossa läski tummuu ja kitara ulvoo.

Kobran musiikkivideo ilmestyy torstaina 31.5. Teaser nähtävillä ja kuultavilla nyt bändin Facebook- ja Instagram-sivuilla.

”Tulipyörä”-kesähitillään hevikansan tietoisuuteen viime vuonna kaahannut Tyrantti on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Yhtye keikkailee bissejulkkareiden lisäksi myös mm. Tuska-festivaaleilla.

CoolHead Brew on laatu, kokeellisuus ja hauskanpito edellä kulkeva pienpanimo, jonka missiona on laittaa Suomi käsityöläisoluen maailmankartalle. Panimon kesäterassi on auki lauantaisin klo 12-18 ja sinne on ilmainen bussikuljetus Helsingistä.

Tyrantti Kobra NEIPA saatavilla hyvin varustetuista anniskeluravintoloista kautta maan sekä Pien-olutkaupasta Helsingissä ja Espoossa 2.6.2018 alkaen. Olutta on silloin myynnissä myös tuoreena CoolHeadin panimolla sekä On The Rocksissa.

www.tyrantti.net
www.coolhead.fi
www.pien.fi

Tyrantti @ On The Rocks Helsinki
2.6.2018. Ovet klo 20:00.
+ The Hirvi, Misterer

https://www.facebook.com/events/864831107056870/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän