My Funeralilta kunnianosoitus Lemmy Kilmisterille

Kuva: My Funeral

Tiedote 28.12.2020

Helsinkiläinen crossover thrash- yhtye My Funeral on julkaissut oman versionsa Motörheadin ikonisesta kappaleesta ”Overkill”. Kappale on äänitetty joulukuun 2020 aikana Helsingin Muuntamo-studiolla Ville Holmströmin tuottamana. Kappaleen julkaisupäivänä 28.12.2020 Motörheadin primus motorin, Ian Fraser ”Lemmy” Kilmisterin kuolemasta tulee kuluneeksi viisi vuotta.

”Päätimme äänittää oman versiomme Overkillistä Lemmyn ja myös Motörheadin muistoa kunnioittaen. Halusimme taltioida kappaleen sekä alkuperäistä teosta kunnioittaen että pienellä twistillä My Funeralia. Kappaleen pohjat äänitettiin livenä rock’n’rollin vaaran tuntua tavoitellen. Tämä on yhtyeemme kunnianosoitus maailman kovimmalle biisille ja bändille. Toivottavasti versiomme kantautuu Eddien, Philtyn ja Lemmyn korviin sinne rajan taa. LIVE FAST AND DIE ÖLD!”

Tällä hetkellä My Funeral valmistelee tulevaa täyspitkäänsä, jonka äänitykset alkavat syksyllä 2021. Keväällä julkaistaan myös toinen studiosessioissa äänitetty kappale, josta tiedotetaan myöhemmin.

MY FUNERAL on Jyväskylässä vuonna 2005 perustettu ja sittemmin helsinkiläistynyt nelihenkinen thrash crossover yhtye. My Funeral edustaa thrash metallin uutta aaltoa, jossa on enemmän ääripäitä – perinteiset thrash-elementit sulautuvat crossoverin, hardcoren ja groove metallin brutaaleihin laitoihin. Yhtye on julkaissut uransa aikana kolme kokopitkää, kaksi EP:tä ja kiertänyt niin Suomea kuin Eurooppaakin.

Vuonna 2019 My Funeral niitti menestystä Tuska-Torstai bändikilpailussa, jossa yhtye pääsi finaaleihin asti saaden tuomariston ylistystä mm. Jouni Markkaselta (Tuska), Janne Joutsenniemeltä (Stone, Suburban Tribe), Janne Hyrkäkseltä (Mokoma) ja Laura Vähähyypältä (Radio Rock).

Viimeisimmän EP:nsä ”Graveblaster” julkaisi joulukuussa 2019. EP on saanut niittänyt hyviä arvosteluja ympäri maailman ja edustaa My Funeralin nykytilaa synkällä, groovaavalla ja crossoverilla otteellaan. Tällä hetkellä yhtye valmistelee tulevaa täyspitkäänsä, jonka nauhoitukset alkavat syystalvella 2021.

MY FUNERAL

  • Ilkka Sepponen – basso, vokaalit
  • Carlos Correa – kitara
  • Joonas Kiviniemi – kitara
  • Tomi Louhesto – rummut

 

Linkki Overkilliin:

https://distrokid.com/hyperfollow/myfuneral/overkill

 

Mediat:


Kuva ja lähde: My Funeral

Singlen kansi: Sanna Pasuri

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here