Mustan Kuun Lapset etsii uutta rumpalia

Tiedote 17.10.2017

Kotimainen dark metallin veteraani Mustan Kuun Lapset etsii uutta rumpalia viime keväänä riveistä poistuneen alkuperäisjäsen Mikko Hautalan tilalle. Väliaikaisesti rumpalin jakkaralla on sen jälkeen istunut Eero Wuokko. Hakemukset soittonäytteineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla tai facebookin kautta.

Yhtyeen tiedote kokonaisuudessaan luettavissa alta:

Kuten jo aiemmin on uutisoitu, MKL:n alkuperäisjäsen, rumpali Mikko Hautala erosi yhtyeestä keväällä 2017. Tuuraamaan tuli mm. Letheriasta ja Solacidesta tuttu Eero Wuokko. Kiitokset tästä vielä Eerolle! Nyt on tämän vuoden keikat soitettu ja on sopiva hetki laittaa vakituisen rumpalin haku julkiseksi.

Oletko mielestäsi teknisesti osaava, oma-aloitteinen ja eri musiikkityylejä suvereenisti hallitseva rumpali? Löytyykö omat kelpo pöntöt? Vaikutatko Lahden alueella, pystytkö osallistumaan treeneihin noin kerran viikossa? Pysyykö korkki kiinni keikan jälkeisiin kreiseihin afterpartyihin asti?

Jos huomaat nyökytteleväsi edellisiin kysymyksiin, harkitsepa ottavasi yhteyttä, sillä juuri sinä voisit olla etsimämme kannumies.

Lähetä esittely itsestäsi ja linkki tuoreeseen soittonäytteeseen joko sähköpostiin perkeleenlehtinen(at)hotmail.com tai privana facebookiin facebook.com/mustankuunlapset.

MKL kiittää ja kumartaa kaikkia yhteydenottajia.

http://facebook.com/mustankuunlapset

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here