Mustaine: “The Call Of Ktulu” on luultavasti paras Metallica-kappale jonka sävellystyöhön olen osallistustunut.

MAINOS:metallica

Megadethin keulamies Dave Mustaine on antanut mielenkiintoisen haastattelun LA Weeklylle, jossa kertoo mm. ankeasta bussimatkastaan Metallican potkujen jälkeen. Neljän päivän bussimatka ilman rahaa, ruokaa ja juotavaa oli yhtä helvettiä Mustaine kuvailee. Samaisessa haastattelussa Mustainelta kysyttiin, että mikä on hänen suosikkinsa Metallican  kappaleista minkä kirjoitusprosessiin hän on osallistunut. Dave totetaa, että luultavasti se on  “The Call Of Ktulu”, koska se seisoo tukevasti omilla jaloillaan ilman ainuttakaan sanaa. Metallica sävelsi kappaletta useita kuukausia. Koko haastattelun voit lukea tästä. 

Dave Mustainen potkut ovat yhdet metallimaailman tunnetuimmat ja tämähän tapahtui vuonna 1983. Hänen paikkansa otti vieläkin yhtyeessä vaikuttava entinen Exodus-kitaristi Kirk Hammett.

Megadethin uusi albumi “Dystopia” ilmestyy tämän viikon perjantaina 22.1.2016.

Tästä soimaan Mustainenkin kädenjälkiä sisältävä “The Call Of Ktulu”.

 

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-