MSG julkaisi “Drilled To Kill” -singlen tulevalta ”Immortal”-levyltä

Kuva: Laurence Harvey

Michael Schenker tekee paluun Michael Schenker Group – nimen alla tammikuussa, kun uusi studiolevy ”Immortal” julkaistaan. Kyseessä on ensimmäinen MSG-levy vuoden 2008 “In The Midst Of Beautyn” jälkeen. Levyllä kuullaan lukuisia tähtimuusikoita kahden Michael Schenker Fest -albumin tapaan. Levyn tuottaja Michael Vossin lisäksi vokaaleissa vaikuttavat Ronnie Romero, Ralf Scheepers sekä Joe Lynn Turner.

Muun kokoonpanon muodostavat Michael Schenker Festistä tutut kitaristi/kosketinsoittaja Steve Mann ja rumpalit Simon Phillips sekä Bodo Schopf. Kolmantena rumpalina sessioihin osallistui Brian Tichy ja bassossa esiintyi Barry Sparks. Lisäksi kosketinsoittaja Derek Sherinian vierailee albumilla.

Ensimmäinen single ja lyriikkavideo ”Drilled To Kill” -kappaleesta on katsottavissa alta. Biisissä vierailevat Scheepers ja Sherinian.

Levyllä on kymmenen kappaletta sisältäen uuden tulkinnan Schenkerin ensimmäisestä sävellyksestä, vuonna 1972 Scorpionsin debyyttilevyllä ilmestyneestä ”In Search Of The Peace Of Mind” -biisistä. Kappaleessa vierailevat Michael Schenker Fest -laulajat Robin McAuley, Gary Barden sekä Doogie White.

”Immortal”-levy ilmestyy Nuclear Blastin kautta 8.1.2021 ja rajoitettu versio sisältää BluRayn Michael Schenker Festin keikasta Saksan Bang Your Head! -festareilla kaksi vuotta sitten. Ennakkotilausta saa jätettyä linkistä. 

Schenker kommentoi:

It’s going very well. We have a lot of guest musicians, who will undoubtedly help to make it an exceptional success. First of all, I want to say that I am very grateful to any musicians that have helped to create a fitting tribute to my long career on this special release. I want to thank all of them for their incredible contribution.


It is always a pleasure to work with Michael Voss, who works around the clock and is a phenomenal musician and producer. He was composing the melody and lyrics for a power ballad I had written the music for, and he ended up singing along. It turned out so amazing, I did not think anyone else could have done a better job for this song. Truly great.


Brian Tichy was thrilled to be part of it. He is a master of groove and ended up playing on six songs. I could not believe it: This man is something else. He is a true natural and very original. With his input it made the album very solid and complete. So guess what – I am very happy. Derek and myself trading solos, it sounds unexpected and beyond my expectation. Absolutely fantastic!


We have the Michael Schenker Fest – Bang Your Head – Blu-ray, recorded during our headline show in Balingen/Germany two years ago: Unfixed, raw, pure and great! There’s a couple of small mistakes, but because the show and recording went so well, I decided to keep it the way it went on the night. It’s live, magic and pure.

Kansitaide ja kappalelista:

1. Drilled To Kill
2. Don´t Die On Me Now
3. Knight Of The Dead
4. After The Rain
5. Devil’s Daughter
6. Sail The Darkness
7. The Queen Of Thorns And Roses
8. Come On Over
9. Sangria Morte
10. In Search Of The Peace Of Mind

Lähde: Nuclear Blast
Kuva: Laurence Harvey


Please enter your comment!
Please enter your name here