Mortals Path (GER), Wrathrone ja Galvanizer kiertävät Suomea marraskuun alussa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 24.10.2017

Marraskuu käynnistyy synkissä merkeissä kun kolme death metal – orkesteria tekee minikiertueen Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Mukana kepeissä karkeloissa on perinteisesti murjova varsinaissuomalainen Wrathrone, nuorten vihaisten miesten death grind – hengessä ruhjova Galvanizer sekä tanakasti möyrivä Mortals Path Saksasta. Turun keikalla on mukana myös paluun lavoille tehnyt death thrash-jyrä, Curimus.

Wrathrone viimeistelee kymmenvuotistaiteilijajuhlansa kynnyksellä uutta materiaalia jatkoksi 2016 ilmestyneelle debyytilleen ”Born Beneath”. Sopiva keikkatahti on hionut orkesterin jämerään live-iskuun.

Galvanizerilta on tulossa kokopitkä albumi heti alkuvuonna loistavasti vastaanotettujen pienjulkaisujen jatkoksi. Laitila-Tammela akselilta ponnistava trio on myös noteerattu erittäin kovana live-esiintyjänä.

Saksalainen Mortals Path saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Murjovan live-kunnon takaa soittajien kova kokemus monista bändeistä. Erittäin viihdyttävän orkesterin uusi EP, Blood Omen on juuri julkaistu.

Pitkät juuret omaava death thrash-partio Curimus on tehnyt vahvan paluun keikkalavoille tänä syksynä. Uuden kitaristin vahvistama bändi julkaisi myös uutta materiaalia Absence-musiikkivideon myötä.

To 2.11. Lepakkomies, Helsinki
Wrathrone, Mortals Path, Galvanizer

Pe 3.11. Dog’s Home, Tampere
Wrathrone, Mortals Path, Galvanizer

La 4.11. TVO, Turku
Wrathrone, Mortals Path, Galvanizer, Curimus

www.facebook.com/Wrathrone/
www.facebook.com/GalvanizerBand/
www.facebook.com/MortalsPath/
www.facebook.com/curimusband/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän