Mokoma ja Saimaa Brewing Company lanseeraavat Suomen ensimmäisen alkoholittoman bändioluen

Kuva: Saimaa Brewing Company

Tiedote 29.1.2020

Suomalainen metallisuuruus Mokoma tuo yhdessä Saimaa Brewing Companyn kanssa markkinoille Suomen ensimmäisen alkoholittoman bändioluen. Mokoman Alcohol free beer 0,3% on kuparinsävyinen ja runsaasti humaloitu ruis IPA.

Mokoman rumpali Janne Hyrkäs iloitsee:

Jossain vaiheessa huomasin, että useimmiten ostoskoriin osuu Saimaa Brewing Companyn tölkki. Ajatus Mokoman alkoholittomasta oluesta oli elänyt keikkabussissa pitkään, joten yhteistyöhön ryhtyminen oli selviö! Laadukasta tekemistä Saimaan rannalta, yhdistää meitä hienosti. Yhtyeemme on ollut monessa asiassa edelläkävijä, ja oli luontevaa, että tuomme bändikaljojen valikoimaan kenties ensimmäisenä maailmassa myös alkoholittoman vaihtoehdon.

Saimaa Brewing Companyn tuotantopäällikkö Jenni Kehusmaa kertoo:

Iloitsemme yhteistyömahdollisuudesta näin legendaarisen kovan metallibändin kanssa. Erityisen merkittävän projektista tekee se, että julkaisemme rockkulttuurin stereotypioita rikkoen alkoholittoman oluen. Olemme panostaneet alkoholittomien oluiden tuotekehitykseen ja on hienoa, että Mokoma on uskonut meille tehtäväksi bändiä edustavan oluen.

Mokoman Alcohol free beer 0,3% on kuparinsävyinen ja runsaasti humaloitu ruis IPA. Syntisen hedelmäinen makunautinto on täynnä maltaisuutta sekä rukiin mausteisuutta. Uutuusolut lanseerataan virallisesti helmikuun lopulla, kun Mokoma starttaa uuden ”Ihmissokkelo”-albuminsa tiimoilta koko Suomen kattavan klubikiertueen.

Tuotetta voi ennakkotilata kauppoihin ja ravintoloihin Saimaa Brewing Companyn myynnin kautta.

Yhteystiedot: saimaabrewingco.fi/mokoma

Kuvat: Saimaa Brewing Company

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here